Balta: 'Objektif rapor hazırlayacağız"

Kocaeli 16.05.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Balta: 'Objektif rapor hazırlayacağız"

AK Parti’de il başkanlığı arayışı için genel merkez tarafından gönderilen heyetin başkanı Muhammed Balta, tüm çevrelerle görüşüp en iyi il başkanını bulmaya çalışacaklarını belirtti. kanaat önderleri ve eski il başkanlarıyla da görüşeceklerini söyleyen Balta, objektif bir rapor hazırlayacaklarının altını çizdi

AK Parti’de il başkanlığı için istişareleri yapan Bölge Koordinatör Yardımcısı Muhammet Balta, süreç ile ilgili açıklama yaptı. Kocaeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok önemsendiğini ifade eden Balta, hedeflerinin en iyi il başkanını bulmak olduğunu kaydetti. Eski il başkanları ve kanaat önderlerinin de görüşlerini alarak yeni bir rapor hazırlayacaklarının altını çizen Balta, “Objektif bir raporu genel merkezimize sunacağız” dedi. YENİ RAPOR HAZIRLANACAK Eski ilçe başkanları ile görüşmeye girmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balta, “İl başkanlığı ile ilgili genel merkez yöneticileri, teşkilat başkanlığı ve Cumhurbaşkanımız ile yapılan görüşmenin ardından yeniden bir değerlendirme yapılması istendi. Bugün ilçe başkanlarımız, kuruluşundan bu yana görev yapan ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız ile görüşeceğiz. Ayrıca kanaat önderleri, eski il başkanlarımız ve milletvekillerimizle de görüşüp yeni bir rapor hazırlayıp genel merkeze sunacağız. ERDOĞAN KOCAELİ'Yİ ÖNEMSİYOR Birçok başarıya imza atmış, bugüne kadar örnek olan Kocaeli teşkilatlarını Cumhurbaşkanımız çok önemsiyor. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Tüm çevrelerin görüşlerini alarak bir rapor hazırlayacağız. AK Parti’de Cumhurbaşkanımızın vekaletini almak isteyen çok sayıda arkadaşımız var. AK Parti davasına inana herkes bu görevi yapabilir. Ama bir kişi seçilecek. Biz en iyisini bulma hedefindeyiz. Görüşmelerin ardından objektif bir rapor hazırlayıp genel merkezimize sunacağız” dedi.
AK Parti’de il başkanlığı arayışı için genel merkez tarafından gönderilen heyetin başkanı Muhammed Balta, tüm çevrelerle görüşüp en iyi il başkanını bulmaya çalışacaklarını belirtti. kanaat önderleri ve eski il başkanlarıyla da görüşeceklerini söyleyen Balta, objektif bir rapor hazırlayacaklarının altını çizdi

AK Parti’de il başkanlığı için istişareleri yapan Bölge Koordinatör Yardımcısı Muhammet Balta, süreç ile ilgili açıklama yaptı. Kocaeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok önemsendiğini ifade eden Balta, hedeflerinin en iyi il başkanını bulmak olduğunu kaydetti. Eski il başkanları ve kanaat önderlerinin de görüşlerini alarak yeni bir rapor hazırlayacaklarının altını çizen Balta, “Objektif bir raporu genel merkezimize sunacağız” dedi.

YENİ RAPOR HAZIRLANACAK

Eski ilçe başkanları ile görüşmeye girmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balta, “İl başkanlığı ile ilgili genel merkez yöneticileri, teşkilat başkanlığı ve Cumhurbaşkanımız ile yapılan görüşmenin ardından yeniden bir değerlendirme yapılması istendi. Bugün ilçe başkanlarımız, kuruluşundan bu yana görev yapan ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız ile görüşeceğiz. Ayrıca kanaat önderleri, eski il başkanlarımız ve milletvekillerimizle de görüşüp yeni bir rapor hazırlayıp genel merkeze sunacağız.

ERDOĞAN KOCAELİ'Yİ ÖNEMSİYOR

Birçok başarıya imza atmış, bugüne kadar örnek olan Kocaeli teşkilatlarını Cumhurbaşkanımız çok önemsiyor. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Tüm çevrelerin görüşlerini alarak bir rapor hazırlayacağız. AK Parti’de Cumhurbaşkanımızın vekaletini almak isteyen çok sayıda arkadaşımız var. AK Parti davasına inana herkes bu görevi yapabilir. Ama bir kişi seçilecek. Biz en iyisini bulma hedefindeyiz. Görüşmelerin ardından objektif bir rapor hazırlayıp genel merkezimize sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.