19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balyanos Gün Yüzüne Çıktı

Darıca 24.04.2017 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Balyanos Gün Yüzüne Çıktı

Darıca Belediyesi tarafından Bayramoğlu Balyanos koyunda yapımına devam edilen sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Darıca Sahillerinde ki düzenleme çalışmalarının bir benzerinin Bayramoğlu Balyanos Koyunda verilen startın ardından yürüyüş yolu olarak kullanılacak kıyı şeridinin taş dolgu işi tamamlandı. Bayramoğlu Ada Plajı’nın burun noktasından başlayan ve Basın ilan Kurumu Tatil Köyü iskelesine kadar devam eden kıyı şeridindeki yürüyüş alanı gün yüzüne çıktı. Spor alanları, çocuk oyun grupları, cafeteryalar, yürüyüş yolu ve  sosyal aktivitelere imkan sağlayacak, Bayramoğlu bölgesini  12 ay boyunca canlı tutmayı hedefleyen projenin önümüzdeki yaz ayına kadar önemli bir bölümünün tamamlanacağı öngörülüyor. Alanda tenis kortu, basketbol sahası ve bir mini futbol sahası yapılması planlanırken kıyının arka tarafı yeşil alan kıyı şeridi ise yürüyüş yolu olarak dizayn edilecek. Ayrıca bu bölgeye gelecek olan insanların jeyifli bir şekilde zaman geçireceği, ihtiyaçlarını gidereceği kafetaryalarda konuşlanması planlanıyor. Bayramoğlu Balyanos Koyu’nun yanısıra sıcak piknik ortamının da oluşturulacağı Darıca Sahili 4.Etap, Aslan Çimento Fabrikasına kadar devam çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor. Haber: Adnan Ayvaz      
Darıca Belediyesi tarafından Bayramoğlu Balyanos koyunda yapımına devam edilen sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Darıca Sahillerinde ki düzenleme çalışmalarının bir benzerinin Bayramoğlu Balyanos Koyunda verilen startın ardından yürüyüş yolu olarak kullanılacak kıyı şeridinin taş dolgu işi tamamlandı. Bayramoğlu Ada Plajı’nın burun noktasından başlayan ve Basın ilan Kurumu Tatil Köyü iskelesine kadar devam eden kıyı şeridindeki yürüyüş alanı gün yüzüne çıktı. Spor alanları, çocuk oyun grupları, cafeteryalar, yürüyüş yolu ve  sosyal aktivitelere imkan sağlayacak, Bayramoğlu bölgesini  12 ay boyunca canlı tutmayı hedefleyen projenin önümüzdeki yaz ayına kadar önemli bir bölümünün tamamlanacağı öngörülüyor. Alanda tenis kortu, basketbol sahası ve bir mini futbol sahası yapılması planlanırken kıyının arka tarafı yeşil alan kıyı şeridi ise yürüyüş yolu olarak dizayn edilecek. Ayrıca bu bölgeye gelecek olan insanların jeyifli bir şekilde zaman geçireceği, ihtiyaçlarını gidereceği kafetaryalarda konuşlanması planlanıyor. Bayramoğlu Balyanos Koyu’nun yanısıra sıcak piknik ortamının da oluşturulacağı Darıca Sahili 4.Etap, Aslan Çimento Fabrikasına kadar devam çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.