19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balyanos’ta Kuş Uçurtmuyorlar

Darıca 03.01.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Balyanos’ta Kuş Uçurtmuyorlar

Darıca’nın en önemli turizm merkezleri arasında başı çeken Bayramoğlu Balyanos Koyu’nun yeni hali görenlerin takdiri ile konuşuluyor.

Balyonos Koyu’nda yeni düzenlemelerin de yapılması ile özellikle akşam saatlerinde bölgenin ışıklandırılması ile görsel bir şölene dönüşüyor. Basın ilan Kurumu’ndan Bayramoğlu Ada plajına kadar uzanan güzergahta palmiye ağaçlarının dizaynı, yeşillendirme çalışmaları ve yürüyüş yolu güzergahının banklarla donatılmasından sonra gece aydınlatmaları da tamamlandı. Çocuk oyun grupları, spor gruplarının da montajı ile sabah ve akşam sporu düşkünleri için şimdiden yoğun bir cazibe merkezine dönüştü. Geç saatlerde ise bazı kimliği belirsiz kişilerin meskeni haline dönüşmemesi, çeşitli madde kullanan şahısların buralarda barınmaması ve burayı kullanan vatandaşların rahatsız edilmemesi için Darıca Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri geç saatlere kadar burada devriye görevi yürütüyor. ÇİNEKOP AVI MERAKLILARIN UĞRAK YERİ Akşam saatlerinde Balyonos Koyu’na gelen vatandaşların en çoğu amatör olta avcılığı için burayı seçiyor. Çinekop ve türlerine ait balıkların yoğun olarak avlandığı Balyonos Koyu’nda eskiden olduğu gibi yoğun bir sokak hayvanı azalması olduğu da gözlendi. Sokak köpekleri korkusu ile Balyonos Koyu’nun kış aylarında tenha görüntüsü yeni düzenleme ile çehresinde önemli bir değişiklik kazandı. Sahil şeridine araç girişinin yasak olduğu koyda Ada palajına yakın 400 metrelik alanda çim çalışmaları ve palmiye ağacı dikimi devam ediyor.
Darıca’nın en önemli turizm merkezleri arasında başı çeken Bayramoğlu Balyanos Koyu’nun yeni hali görenlerin takdiri ile konuşuluyor.

Balyonos Koyu’nda yeni düzenlemelerin de yapılması ile özellikle akşam saatlerinde bölgenin ışıklandırılması ile görsel bir şölene dönüşüyor. Basın ilan Kurumu’ndan Bayramoğlu Ada plajına kadar uzanan güzergahta palmiye ağaçlarının dizaynı, yeşillendirme çalışmaları ve yürüyüş yolu güzergahının banklarla donatılmasından sonra gece aydınlatmaları da tamamlandı. Çocuk oyun grupları, spor gruplarının da montajı ile sabah ve akşam sporu düşkünleri için şimdiden yoğun bir cazibe merkezine dönüştü. Geç saatlerde ise bazı kimliği belirsiz kişilerin meskeni haline dönüşmemesi, çeşitli madde kullanan şahısların buralarda barınmaması ve burayı kullanan vatandaşların rahatsız edilmemesi için Darıca Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri geç saatlere kadar burada devriye görevi yürütüyor.

ÇİNEKOP AVI MERAKLILARIN UĞRAK YERİ

Akşam saatlerinde Balyonos Koyu’na gelen vatandaşların en çoğu amatör olta avcılığı için burayı seçiyor. Çinekop ve türlerine ait balıkların yoğun olarak avlandığı Balyonos Koyu’nda eskiden olduğu gibi yoğun bir sokak hayvanı azalması olduğu da gözlendi. Sokak köpekleri korkusu ile Balyonos Koyu’nun kış aylarında tenha görüntüsü yeni düzenleme ile çehresinde önemli bir değişiklik kazandı. Sahil şeridine araç girişinin yasak olduğu koyda Ada palajına yakın 400 metrelik alanda çim çalışmaları ve palmiye ağacı dikimi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.