‘Balyanoz Cafe’ gün sayıyor!

Darıca 31.07.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Balyanoz Cafe’ gün sayıyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesis eksikliği gideriliyor. Modern ve şık tasarımıyla Balyanoz Cafe, Kurban Bayramı içerisinde vatandaşların hizmetine girecek.

Darıca Belediyesi tarafından sahil düzenleme çalışmaları tamamlanan Balyanoz Koyu 1. Etap projesinde sosyal tesis eksikliği gideriliyor. Tuvalet ve mescitlerin hizmete açıldığı Balyanoz Koyu’nda vatandaşların dinlenip stres atacağı sosyal tesis ihtiyacı için de adım atıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’nda çalışmalar kısa süre önce başlatıldı. Balyanoz Koyu’nun doğal güzelliğini bozmamak için beton yapının kullanılmayacağı sosyal tesis son teknolojilerle donatılmış konteynır uygulamasıyla hayata geçirilecek. 180 metrekare oturum alanı olacak Balyanoz Cafe 80, kişilik oturma kapasitesine sahip olacak. BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK Tüm yeni nesil kahve çeşitlerinin Take Away Coffe bardağıyla servis edileceği Balyanoz Cafe’de restoran olmayacak. Tost, sandviç, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra dondurma ve pasta servisleri yapılacak. Son dönemlerin trend uygulamalarının örneğinin yer alacağı Balyanoz Cafe’de çalışmalar sürerken Kurban Bayramı içerisinde vatandaşların hizmetine açılması için çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Özellikle gençlerin en çok tercih edeceği Balyanoz Cafe, sadece Darıca’nın değil tüm bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek. BALYANOZ KOYU BÜYÜLÜYOR Darıca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Balyanoz Koyu, eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerin adeta akınına uğruyor. Doğal yapısı ve manzarası ile kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Balyanoz Koyu, yeni açılacak sosyal tesisleriyle de vatandaşların en çok tercih edeceği mekan haline gelecek. Özellikle menüsüyle damaklara hitap edecek olan Balyanoz Cafe, yeni nesil kahve çeşitleriyle kahve severlerin de yeni adresi olmaya aday. 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesis eksikliği gideriliyor. Modern ve şık tasarımıyla Balyanoz Cafe, Kurban Bayramı içerisinde vatandaşların hizmetine girecek.

Darıca Belediyesi tarafından sahil düzenleme çalışmaları tamamlanan Balyanoz Koyu 1. Etap projesinde sosyal tesis eksikliği gideriliyor. Tuvalet ve mescitlerin hizmete açıldığı Balyanoz Koyu’nda vatandaşların dinlenip stres atacağı sosyal tesis ihtiyacı için de adım atıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’nda çalışmalar kısa süre önce başlatıldı. Balyanoz Koyu’nun doğal güzelliğini bozmamak için beton yapının kullanılmayacağı sosyal tesis son teknolojilerle donatılmış konteynır uygulamasıyla hayata geçirilecek. 180 metrekare oturum alanı olacak Balyanoz Cafe 80, kişilik oturma kapasitesine sahip olacak.

BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Tüm yeni nesil kahve çeşitlerinin Take Away Coffe bardağıyla servis edileceği Balyanoz Cafe’de restoran olmayacak. Tost, sandviç, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra dondurma ve pasta servisleri yapılacak. Son dönemlerin trend uygulamalarının örneğinin yer alacağı Balyanoz Cafe’de çalışmalar sürerken Kurban Bayramı içerisinde vatandaşların hizmetine açılması için çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Özellikle gençlerin en çok tercih edeceği Balyanoz Cafe, sadece Darıca’nın değil tüm bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek.

BALYANOZ KOYU BÜYÜLÜYOR

Darıca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Balyanoz Koyu, eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerin adeta akınına uğruyor. Doğal yapısı ve manzarası ile kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Balyanoz Koyu, yeni açılacak sosyal tesisleriyle de vatandaşların en çok tercih edeceği mekan haline gelecek. Özellikle menüsüyle damaklara hitap edecek olan Balyanoz Cafe, yeni nesil kahve çeşitleriyle kahve severlerin de yeni adresi olmaya aday. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.