19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balyanoz Cafe, hizmete açıldı

Darıca 20.08.2019 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Balyanoz Cafe, hizmete açıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’nda yapımı devam eden Balyanoz Cafe, açıldı.

Balyanoz Cafe, menüsü ve fiyatlarıyla vatandaşı sevindirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesis eksikliği giderildi. Modern ve şık tasarımıyla Balyanoz Cafe, Balyanoz Koyu’nun doğal güzelliğini bozmamak için beton yapının kullanılmayacağı sosyal tesis son teknolojilerle donatılmış konteyner uygulamasıyla hayata geçirildi. 180 metrekare oturum alanı olacak Balyanoz Cafe 80, kişilik oturma kapasitesine sahip. YENİ NESİL Tüm yeni nesil kahve çeşitlerinin Take Away Coffe bardağıyla servis edildiği Balyanoz Cafe’de restoran değil. Tost, sandviç, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra dondurma ve pasta servisleri yapılıyor. Cafede son dönemlerin trend uygulamaları bulunuyor.  Özellikle gençlerin en çok tercih edeceği Balyanoz Cafe, sadece Darıca’nın değil tüm bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek. MENÜSÜ VE FİYATLARI DİKKAT ÇEKİYOR Sosyal tesis olarak Darıca Belediyesi tarafından işletilen Balyanoz Cafe, Darıca’da yaşayan herkese hitap edecek. Menüsüyle fark yaratacak olan Balyanoz Cafe, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Çayın 1.5 TL’ye ve suyun 1 TL’ye satıldığı Balyanoz Cafe’de Türk kahvesi de 4.5 TL’ye servise sunuluyor. Ucuz fiyat politikasıyla Darıcalıların hizmetine giren olan Balyanoz Cafe, kar amacı gütmeden vatandaşlara hizmet veriyor. Balyanoz Cafe’nin hizmete açıldığını duyuran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlk kahveyi ben içtim ve çok beğendim. Sizlere de tavsiye ederim gençler” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’nda yapımı devam eden Balyanoz Cafe, açıldı.

Balyanoz Cafe, menüsü ve fiyatlarıyla vatandaşı sevindirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesis eksikliği giderildi. Modern ve şık tasarımıyla Balyanoz Cafe, Balyanoz Koyu’nun doğal güzelliğini bozmamak için beton yapının kullanılmayacağı sosyal tesis son teknolojilerle donatılmış konteyner uygulamasıyla hayata geçirildi. 180 metrekare oturum alanı olacak Balyanoz Cafe 80, kişilik oturma kapasitesine sahip.

YENİ NESİL

Tüm yeni nesil kahve çeşitlerinin Take Away Coffe bardağıyla servis edildiği Balyanoz Cafe’de restoran değil. Tost, sandviç, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra dondurma ve pasta servisleri yapılıyor. Cafede son dönemlerin trend uygulamaları bulunuyor.  Özellikle gençlerin en çok tercih edeceği Balyanoz Cafe, sadece Darıca’nın değil tüm bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek.

MENÜSÜ VE FİYATLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Sosyal tesis olarak Darıca Belediyesi tarafından işletilen Balyanoz Cafe, Darıca’da yaşayan herkese hitap edecek. Menüsüyle fark yaratacak olan Balyanoz Cafe, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Çayın 1.5 TL’ye ve suyun 1 TL’ye satıldığı Balyanoz Cafe’de Türk kahvesi de 4.5 TL’ye servise sunuluyor. Ucuz fiyat politikasıyla Darıcalıların hizmetine giren olan Balyanoz Cafe, kar amacı gütmeden vatandaşlara hizmet veriyor. Balyanoz Cafe’nin hizmete açıldığını duyuran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlk kahveyi ben içtim ve çok beğendim. Sizlere de tavsiye ederim gençler” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.