GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Balyanoz Koyu Havadan Görüntülendi

Darıca 27.11.2018 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Balyanoz Koyu Havadan Görüntülendi

Darıca Bayramoğlu Mahallesi Balyanoz Koyu Sahil’inde gerçekleştirilen çalışmalar havadan görüntülendi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca’mıza yeni bir yaşam alanı oluşturmanın, yeşil ile maviyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bayramoğlu Balyanoz Koyu'nda çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Karabacak, “Vermiş olduğumuz sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bayramoğlu Balyanoz Koyu sahil düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK Balyanoz Koyunda yapacağımız kafeteryalar, kamelyalar ve yeşil alanlar ile yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yapılan düzenlemeler ile halkımızın kullanımına açılacak olan, atıl durumda bulunan bu bölgenin temiz ve güzel şekliyle vatandaşların hizmetine açılacaktır. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. 16 Km'lik sahil şeridinin Bayramoğlu kısmında kalan 2,5 Km'lik alanı halkımızın daha verimli kullanabilmesi için sahillerimizi düzenliyoruz. Özellikle atıl durumda bulunan bu bölgeyi vatandaşlarımızın kullanımına kazandırmak ve Darıca’mıza yeni bir yaşam alanı oluşturmanın, yeşil ile maviyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balyanoz Koyu Sahilimiz Darıcamıza hayırlı olsun.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Bayramoğlu Mahallesi Balyanoz Koyu Sahil’inde gerçekleştirilen çalışmalar havadan görüntülendi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca’mıza yeni bir yaşam alanı oluşturmanın, yeşil ile maviyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bayramoğlu Balyanoz Koyu'nda çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Karabacak, “Vermiş olduğumuz sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bayramoğlu Balyanoz Koyu sahil düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım.

BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Balyanoz Koyunda yapacağımız kafeteryalar, kamelyalar ve yeşil alanlar ile yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yapılan düzenlemeler ile halkımızın kullanımına açılacak olan, atıl durumda bulunan bu bölgenin temiz ve güzel şekliyle vatandaşların hizmetine açılacaktır. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. 16 Km'lik sahil şeridinin Bayramoğlu kısmında kalan 2,5 Km'lik alanı halkımızın daha verimli kullanabilmesi için sahillerimizi düzenliyoruz. Özellikle atıl durumda bulunan bu bölgeyi vatandaşlarımızın kullanımına kazandırmak ve Darıca’mıza yeni bir yaşam alanı oluşturmanın, yeşil ile maviyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balyanoz Koyu Sahilimiz Darıcamıza hayırlı olsun.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.