''Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim''

Spor 28.12.2015 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim''

DARICA G.B'NİN YENİ TRANSFERİ SAVAŞ ESEN ANTALYA KAMPINA KATILDI

Darıca G.B'nin Tavşanlı Linyitspor'dan transfer ettiği Savaş Esen, sarı yeşillilerle ilk antrenmanına çıktı. Önceki akşam Darıca G.B'nin kampına dahil olan ve takımdan ayrı düz koşuyla çalışmalarına start veren tecrübeli oyuncu, kondisyoner Mete Kahraman nezaretinde ilk idmanını gerçekleştirdi. Darıca Gençlerbirliği'ne transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Savaş, ''Hedefleri olan önemli bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışıp en kısa zamanda lige hazır olmak istiyorum'' dedi.  BİR ÇOK BÖLGEDE GÖREV YAPABİLİYOR  Skora katkı yapan özelliğiyle tanınan Savaş Esen, forvet, forvet arkası ve kanat mevkiileri olmak üzere çok yönlü bölgelerde görev yapabilecek nitelikte bir oyuncu olarak göze çarpıyor. Süper Lig tecrübesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu ilk yarıda Darıca’ya rakip olmuş ve Tavşanlı Linyit’te oynamıştı. 2.Lig ve PTT 1.Lig havası da soluyan Savaş, 3. Lig’de çıktığı 134 maçta 40 gol kaydederek golcü kimliğini de net bir şekilde ortaya koymuştu. Öte yandan Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin ise Savaş'ın kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu, tecrübesiyle ve yenetekleriyle takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
DARICA G.B'NİN YENİ TRANSFERİ SAVAŞ ESEN ANTALYA KAMPINA KATILDI

Darıca G.B'nin Tavşanlı Linyitspor'dan transfer ettiği Savaş Esen, sarı yeşillilerle ilk antrenmanına çıktı. Önceki akşam Darıca G.B'nin kampına dahil olan ve takımdan ayrı düz koşuyla çalışmalarına start veren tecrübeli oyuncu, kondisyoner Mete Kahraman nezaretinde ilk idmanını gerçekleştirdi. Darıca Gençlerbirliği'ne transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Savaş, ''Hedefleri olan önemli bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışıp en kısa zamanda lige hazır olmak istiyorum'' dedi. 

BİR ÇOK BÖLGEDE GÖREV YAPABİLİYOR 

Skora katkı yapan özelliğiyle tanınan Savaş Esen, forvet, forvet arkası ve kanat mevkiileri olmak üzere çok yönlü bölgelerde görev yapabilecek nitelikte bir oyuncu olarak göze çarpıyor. Süper Lig tecrübesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu ilk yarıda Darıca’ya rakip olmuş ve Tavşanlı Linyit’te oynamıştı. 2.Lig ve PTT 1.Lig havası da soluyan Savaş, 3. Lig’de çıktığı 134 maçta 40 gol kaydederek golcü kimliğini de net bir şekilde ortaya koymuştu. Öte yandan Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin ise Savaş'ın kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu, tecrübesiyle ve yenetekleriyle takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.