Bank Asya'nın ortağı yakalandı

25.08.2016 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bank Asya'nın ortağı yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, Kırklareli'nde yakalandı.

  Kırklareli’nde 'FETÖ' soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, saklandığı köy evine polisin yaptığı operasyonda yakalandı. TUTUKLANDI İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakkında Kuşadası Savcılığı tarafından yakalama kararı bulunan Koyuncu tutuklandı. YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI Darbe girişimi ardından Kuşadası Başsavcılığı Koza İnşaat ve Bank Asya ortaklarından Mustafa aydın Koyuncu hakkında yakalama kararı çıkardı. Silahlı terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen Mustafa Aydın Koyuncu’nun Kırklareli’ndeki bir otele kayıt yaptırdığı ancak, kalmadığı tespit edildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Koyuncu’nun saklandığı yönünde bilgi alması üzerine Koyunbaba köyündeki bir çiftlikte saklandığı tespit edilen şüpheli için operasyon düzenlendi. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda saklandığı çiftlikte gözaltına alınan Koyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Sorgusunun ardından hakkındaki yakalama kararı nedeniyle mahkemeye sevk edilen Mustafa Aydın Koyuncu, 'FETÖ'ye üye olmak suçlamasıyla tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
FETÖ soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, Kırklareli'nde yakalandı.
 


Kırklareli’nde 'FETÖ' soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, saklandığı köy evine polisin yaptığı operasyonda yakalandı.

TUTUKLANDI
İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakkında Kuşadası Savcılığı tarafından yakalama kararı bulunan Koyuncu tutuklandı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI
Darbe girişimi ardından Kuşadası Başsavcılığı Koza İnşaat ve Bank Asya ortaklarından Mustafa aydın Koyuncu hakkında yakalama kararı çıkardı. Silahlı terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen Mustafa Aydın Koyuncu’nun Kırklareli’ndeki bir otele kayıt yaptırdığı ancak, kalmadığı tespit edildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Koyuncu’nun saklandığı yönünde bilgi alması üzerine Koyunbaba köyündeki bir çiftlikte saklandığı tespit edilen şüpheli için operasyon düzenlendi.

Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda saklandığı çiftlikte gözaltına alınan Koyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Sorgusunun ardından hakkındaki yakalama kararı nedeniyle mahkemeye sevk edilen Mustafa Aydın Koyuncu, 'FETÖ'ye üye olmak suçlamasıyla tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.