Banliyö Hattında Sona Gelindi

Çayırova 28.08.2018 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Banliyö Hattında Sona Gelindi

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı’nda son raylar döşeniyor. Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı. İhaleyi; 6 milyon 416 bin 438 TL teklifle Yağışan İnşaat Taah. Orman Ürn. San. Tic. Ltd. Şti. firması kazandı.

Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları bağlantı yolları yapım işi ihale sonucu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın 2018/359895 KİK numaralı sınır değeri 5 milyon 60 bin 618 TL 67 kuruş ve yaklaşık maliyeti 7 milyon 716 bin 430 TL olan Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları Bağlantı Yolları Yapım İşi ihalesi yapıldı. İhalede 5 firma teklif verdi. İhaleyi verdiği 6 milyon 416 bin 438 TL teklifle Yağışan İnşaat Taah Orman Ürn. San.Tic.Ltd.Şti. firması kazandı. İhale, 2,5 km bağlantı yolu yapımı işlerini kapsıyor. İşin süresi yer tesliminden itibaren 350 (üç yüz elli) takvim günü. 1 MİLYON YOLCU TAŞINACAK Gebze-Haydarpaşa arasındaki Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattında rayların döşenmesi sürüyor. Rayların döşenmesi devam ederken tren istasyonları bağlantı yolları yapımı için belediyeler ihale yapıyor. Hattın tamamında ağustos ayı içinde inşaatının bitirilip 1.5-2 aylık periyotta da sinyal sistemlerinin tamamlanması hedefleniyor. Test işlemleri sonrasında da hat hizmete açılacak. 45 kilometrelik banliyö ve tren hatları tamamlandığında ve Marmaray projesi ile entegrasyonu sağlandığında Gebze’den Halkalı’ya 105 dakikada, Bakırköy’den Bostancı’ya 37 dakikada, Söğütlüçeşme’den Yenikapı’ya da 12 dakikada gidilecek. Hatta günde 1 milyon yolcunun taşınması planlanıyor. KÜBRA AKABALI  
Gebze-Halkalı Banliyö Hattı’nda son raylar döşeniyor. Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı. İhaleyi; 6 milyon 416 bin 438 TL teklifle Yağışan İnşaat Taah. Orman Ürn. San. Tic. Ltd. Şti. firması kazandı.

Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları bağlantı yolları yapım işi ihale sonucu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın 2018/359895 KİK numaralı sınır değeri 5 milyon 60 bin 618 TL 67 kuruş ve yaklaşık maliyeti 7 milyon 716 bin 430 TL olan Çayırova ve Fatih Tren İstasyonları Bağlantı Yolları Yapım İşi ihalesi yapıldı. İhalede 5 firma teklif verdi. İhaleyi verdiği 6 milyon 416 bin 438 TL teklifle Yağışan İnşaat Taah Orman Ürn. San.Tic.Ltd.Şti. firması kazandı. İhale, 2,5 km bağlantı yolu yapımı işlerini kapsıyor. İşin süresi yer tesliminden itibaren 350 (üç yüz elli) takvim günü.

1 MİLYON YOLCU TAŞINACAK

Gebze-Haydarpaşa arasındaki Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattında rayların döşenmesi sürüyor. Rayların döşenmesi devam ederken tren istasyonları bağlantı yolları yapımı için belediyeler ihale yapıyor. Hattın tamamında ağustos ayı içinde inşaatının bitirilip 1.5-2 aylık periyotta da sinyal sistemlerinin tamamlanması hedefleniyor. Test işlemleri sonrasında da hat hizmete açılacak. 45 kilometrelik banliyö ve tren hatları tamamlandığında ve Marmaray projesi ile entegrasyonu sağlandığında Gebze’den Halkalı’ya 105 dakikada, Bakırköy’den Bostancı’ya 37 dakikada, Söğütlüçeşme’den Yenikapı’ya da 12 dakikada gidilecek. Hatta günde 1 milyon yolcunun taşınması planlanıyor.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.