19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Barakada yaşayan Yaşlı adam barınma evine yerleştirildi!

Çayırova 02.09.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Barakada yaşayan Yaşlı adam barınma evine yerleştirildi!

Çayırova Belediyesi, 15 yıldır zor koşullarda yaşamını sürdüren Naci Yılmaz’ı (73), yaşadığı barakadan alarak barınma evine yerleştirdi. Naci Yılmaz, mutluluktan ağladı. Çayırova Belediyesi, derme çatma bir barakada yaşayan Naci Yılmaz’a yardım elini uzattı. Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Güner’in, mahallesinde zor koşullarda barakada yaşayan Naci Yılmaz’ın durumunu Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye bildirmesi üzerine sosyal işler müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, barakadan aldığı Naci Yılmaz’ı, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na getirdi. Burada yemek yiyen, yeni elbise ve ayakkabı giydirilen Naci Yılmaz, mutluluk gözyaşlarına hâkim olamadı. Naci Yılmaz daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi. “GECELERİ RAHAT UYUYAMIYORDUM” Yıllardır yalnız kaldığı barakada çok korktuğunu ve geceleri uyuyamadığını ifade eden Naci Yılmaz, “Böyle bir hizmet bekleyemiyordum. Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi imdadıma Hızır gibi yetişti. Beni cehennemden kurtarıp, insan gibi yaşamaya gönderiyor. Allah sizin tüm isteklerinizi yerine getirsin. Dünyada sizin gibi insanların olduğuna inanıyorum. Var olmanız insanlar için çok değerli bir şey” dedi.

Çayırova Belediyesi, 15 yıldır zor koşullarda yaşamını sürdüren Naci Yılmaz’ı (73), yaşadığı barakadan alarak barınma evine yerleştirdi. Naci Yılmaz, mutluluktan ağladı.

Çayırova Belediyesi, derme çatma bir barakada yaşayan Naci Yılmaz’a yardım elini uzattı. Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Güner’in, mahallesinde zor koşullarda barakada yaşayan Naci Yılmaz’ın durumunu Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye bildirmesi üzerine sosyal işler müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, barakadan aldığı Naci Yılmaz’ı, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na getirdi. Burada yemek yiyen, yeni elbise ve ayakkabı giydirilen Naci Yılmaz, mutluluk gözyaşlarına hâkim olamadı. Naci Yılmaz daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi.

“GECELERİ RAHAT UYUYAMIYORDUM”

Yıllardır yalnız kaldığı barakada çok korktuğunu ve geceleri uyuyamadığını ifade eden Naci Yılmaz, “Böyle bir hizmet bekleyemiyordum. Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi imdadıma Hızır gibi yetişti. Beni cehennemden kurtarıp, insan gibi yaşamaya gönderiyor. Allah sizin tüm isteklerinizi yerine getirsin. Dünyada sizin gibi insanların olduğuna inanıyorum. Var olmanız insanlar için çok değerli bir şey” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.