19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Baran Aydın gazetemize konuk oldu

Siyaset 07.05.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Baran Aydın gazetemize konuk oldu

CHP İl yönetim kurulu üyesi, Çayırova Kızılay yönetim kurulu üyesi, iş adamı Baran Aydın, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Abbas Sır’ı ziyaret etti. Yıldırım ve Sır’a çalışmalarında başarılar dileyen Aydın, aynı zamanda hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu. Darıca Hedef ve Kulis gazetelerini yakından takip ettiğini kaydeden Baran Aydın, “Güçlü toplum güçlü medyayla mümkün, bu nedenle medyayı takip ediyor ve önemsiyorum” dedi. BAŞARIDAN YANA KUŞKUM YOK Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sunan iş adamı Baran Aydın, “Ümit Yıldırım ve ekibine çıktıkları yolda sonsuz başarılar diliyorum. Arzu ettikleri yere geleceklerine ve başarılı olacaklarına inancım sonsuz. Ben de her birinize başarılar diliyor, çıktığınız bu yolda güzel günler diliyorum” ifadesini kullandı.

CHP İl yönetim kurulu üyesi, Çayırova Kızılay yönetim kurulu üyesi, iş adamı Baran Aydın, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Abbas Sır’ı ziyaret etti. Yıldırım ve Sır’a çalışmalarında başarılar dileyen Aydın, aynı zamanda hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu. Darıca Hedef ve Kulis gazetelerini yakından takip ettiğini kaydeden Baran Aydın, “Güçlü toplum güçlü medyayla mümkün, bu nedenle medyayı takip ediyor ve önemsiyorum” dedi.

BAŞARIDAN YANA KUŞKUM YOK

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sunan iş adamı Baran Aydın, “Ümit Yıldırım ve ekibine çıktıkları yolda sonsuz başarılar diliyorum. Arzu ettikleri yere geleceklerine ve başarılı olacaklarına inancım sonsuz. Ben de her birinize başarılar diliyor, çıktığınız bu yolda güzel günler diliyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.