19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Baran Aydın gönülleri fethediyor

Çayırova 24.04.2020 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Baran Aydın gönülleri fethediyor

Bölgemizin tanınan ve sevilen genç işadamlarından Baran Aydın, toplumsal duyarlılığından ödün vermiyor. Geçtiğimiz günlerde Çayırova Türk Kızılayı yönetim kurulu üyesi sıfatıyla kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Aydın, bu kez de Kocaeli CHP il yönetim kurulu üyesi ünvanıyla yine ailelere yardım eli uzattı. Mütevazi yapısıyla adından sıkça söz ettiren genç işadamı Aydın, ülke olarak geçtiğimiz bu zor dönemde aldığı hayır dualarıyla gönüllere girmeye başardı. ÖRNEK İŞADAMI PROFİLİ ÇİZİYOR Siyasi kimliğinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarındaki etkinliği ile de dikkat çeken Baran Aydın, örnek bir işadamı profili çiziyor. Çayırova’da uğramadık ev, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Aydın,  bölgemizde önemli bir saygınlık ve sevgi kazanan bir isim olarak öne çıkıyor.

Bölgemizin tanınan ve sevilen genç işadamlarından Baran Aydın, toplumsal duyarlılığından ödün vermiyor. Geçtiğimiz günlerde Çayırova Türk Kızılayı yönetim kurulu üyesi sıfatıyla kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Aydın, bu kez de Kocaeli CHP il yönetim kurulu üyesi ünvanıyla yine ailelere yardım eli uzattı. Mütevazi yapısıyla adından sıkça söz ettiren genç işadamı Aydın, ülke olarak geçtiğimiz bu zor dönemde aldığı hayır dualarıyla gönüllere girmeye başardı.

ÖRNEK İŞADAMI PROFİLİ ÇİZİYOR

Siyasi kimliğinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarındaki etkinliği ile de dikkat çeken Baran Aydın, örnek bir işadamı profili çiziyor. Çayırova’da uğramadık ev, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Aydın,  bölgemizde önemli bir saygınlık ve sevgi kazanan bir isim olarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.