Barış’a Deniz Nazır Sosyal Tesis

Gebze 01.04.2018 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Barış’a Deniz Nazır Sosyal Tesis

Gebze’yi farklı projelerle donatarak modern bir şehir kimliği kazandıran Başkan Köşker’in önemli projelerinden Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında; düğün salonunda bölge sakinleri kına, nişan ve düğün gibi cemiyetlerini eşsiz Eskihisar manzarasına karşı yapabilecek.

Gebze’yi birbirinden farklı projeler ve hizmetlerle donatarak kente modern bir şehir kimliği kazandıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Barış Parkı Sosyal Tesisleri hızla yükseliyor. Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak. Toplam 2 bin 770 metrekare alan üzerinde ve 3 kattan oluşacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında bölge sakini Gebzeliler; kına, nişan, düğün gibi cemiyetlerini tesisteki düğün salonunda Eskihisar manzarasına karşı yapabilecekler. İÇERİSİNDE YOK YOK! Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesiste düğün salonunun yanı sıra kafe-restoran, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofisler ve açık-kapalı otopark bulunuyor. Deniz ve Eskihisar Kalesi manzarasına sahip tesiste bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeterya da yer alacak.  İnşa çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği Barış Parkı Sosyal Tesisinde tesiste ince işçilik çalışmaları devam ederken elektrik ve mekanik çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.
Gebze’yi farklı projelerle donatarak modern bir şehir kimliği kazandıran Başkan Köşker’in önemli projelerinden Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında; düğün salonunda bölge sakinleri kına, nişan ve düğün gibi cemiyetlerini eşsiz Eskihisar manzarasına karşı yapabilecek.

Gebze’yi birbirinden farklı projeler ve hizmetlerle donatarak kente modern bir şehir kimliği kazandıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Barış Parkı Sosyal Tesisleri hızla yükseliyor. Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak. Toplam 2 bin 770 metrekare alan üzerinde ve 3 kattan oluşacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında bölge sakini Gebzeliler; kına, nişan, düğün gibi cemiyetlerini tesisteki düğün salonunda Eskihisar manzarasına karşı yapabilecekler.

İÇERİSİNDE YOK YOK!

Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesiste düğün salonunun yanı sıra kafe-restoran, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofisler ve açık-kapalı otopark bulunuyor. Deniz ve Eskihisar Kalesi manzarasına sahip tesiste bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeterya da yer alacak.  İnşa çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği Barış Parkı Sosyal Tesisinde tesiste ince işçilik çalışmaları devam ederken elektrik ve mekanik çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.