Barış Mahallesi'nde silahlar patladı

Gebze 08.04.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Barış Mahallesi'nde silahlar patladı

Gebze Barış Mahallesi 1810 sokak üzerinde bulunan  bir ikamette  silahlar patladı. Olay yerine 2 ayrı ambulans ve çokca polis ekibi sevk edildi. İkahmetin kapısı kapalı olduğu'ndan  polis memurları içeriye girebilmek için  yan komuşunun balkonundan girildi. 2  kişi hayatını kaybetti. Gebze Barış Mahallesi 1810 sokak üzerinde bulunan ikamette, Baba Feyzullah. Ç (47) ve iki oğul arasında çıkan kavga da baba Feyzullah. Ç. önce oğlu Cem.Ç (22)'yi vurdu. Cem.Ç'yi kaçarken vuran Baba daha sonra evine girerek kafasına tek el ateş edip intihar etti. Babanın diğer oğlu ise olay yerinden kaçarak park halinde duran bir otomobilin arkasına sığınarak canını zor kurtardı. Komşularından edinilen bilgilere göre baba ve oğulları daha öncede tartışklarını söylerken polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.   Haberin ayrıntıları gelecek.  

Gebze Barış Mahallesi 1810 sokak üzerinde bulunan  bir ikamette  silahlar patladı. Olay yerine 2 ayrı ambulans ve çokca polis ekibi sevk edildi. İkahmetin kapısı kapalı olduğu'ndan  polis memurları içeriye girebilmek için  yan komuşunun balkonundan girildi.

2  kişi hayatını kaybetti.
Gebze Barış Mahallesi 1810 sokak üzerinde bulunan ikamette, Baba Feyzullah. Ç (47) ve iki oğul arasında çıkan kavga da baba Feyzullah. Ç. önce oğlu Cem.Ç (22)'yi vurdu. Cem.Ç'yi kaçarken vuran Baba daha sonra evine girerek kafasına tek el ateş edip intihar etti. Babanın diğer oğlu ise olay yerinden kaçarak park halinde duran bir otomobilin arkasına sığınarak canını zor kurtardı. Komşularından edinilen bilgilere göre baba ve oğulları daha öncede tartışklarını söylerken polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

 

Haberin ayrıntıları gelecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.