19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Barış Ortaokulu’nda sanat şöleni!

Gebze 12.04.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Barış Ortaokulu’nda sanat şöleni!

Darıca Barış Ortaokulu Sanat Şöleni, Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim adına şube Müdürü Mehmet Şen'in katıldığı programa Barış İlkokulu Müdürü Metin Demirci ve Müdür Yardımcısı Selçuk Hasip, HAMİ projesi kapsamında ortak çalışma yapılan Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Orhan Ertaş, Abdi İpekçi Mahallesi Muhtarı İsmail Aydın, Barış Ortaokulu Personeli, öğrenci ve velileriyle birlikte diğer davetlilerinden oluşan yoğun bir katılım gerçekleşti. TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ Salon girişinde Öğrencilerin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde hazırladıkları eserler sergilendi. Müzik Öğretmeni Özgür Yavuz’un yönetiminde orkestra eşliğinde öğrenciler koro ve solo türküler söylediler. Ayrıca tiyatro gösterisi ve özel eğitim sınıfının sema gösterisi sergilendi. HAMİ projesi kapsamında ortak çalışmalar yapılan Bahçeşehir koleji yöneticileri okul müdürü Recep Duman’a çiçek sundular. İki hafta önce emekliye ayrılan İngilizce Öğretmeni Mehmet Yıldız ile birlikte programda emeği geçen personele plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle gece sona erdi.

Darıca Barış Ortaokulu Sanat Şöleni, Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim adına şube Müdürü Mehmet Şen'in katıldığı programa Barış İlkokulu Müdürü Metin Demirci ve Müdür Yardımcısı Selçuk Hasip, HAMİ projesi kapsamında ortak çalışma yapılan Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Orhan Ertaş, Abdi İpekçi Mahallesi Muhtarı İsmail Aydın, Barış Ortaokulu Personeli, öğrenci ve velileriyle birlikte diğer davetlilerinden oluşan yoğun bir katılım gerçekleşti.

TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

Salon girişinde Öğrencilerin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde hazırladıkları eserler sergilendi. Müzik Öğretmeni Özgür Yavuz’un yönetiminde orkestra eşliğinde öğrenciler koro ve solo türküler söylediler. Ayrıca tiyatro gösterisi ve özel eğitim sınıfının sema gösterisi sergilendi. HAMİ projesi kapsamında ortak çalışmalar yapılan Bahçeşehir koleji yöneticileri okul müdürü Recep Duman’a çiçek sundular. İki hafta önce emekliye ayrılan İngilizce Öğretmeni Mehmet Yıldız ile birlikte programda emeği geçen personele plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle gece sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.