19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Baro Gebze’de Öztürk dönemi!

Gebze 26.11.2018 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Baro Gebze’de Öztürk dönemi!

Gebze Baro Temsilciliğine Avukat Fahri Öztürk atandı. Kocaeli Barosu’nun ardından Gebze Baro temsilciliğinde de geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşandı. Her iki senede bir yapılan Gebze Baro Temsilciliği seçiminde bu sene bir ilk yaşandı ve seçime tek aday ile gidildi. Üyelerin tam desteğini alan Avukat Fahri Öztürk Gebze Baro temsilcisi oldu. Seçim sonrası meslektaşlarına birlik ve berberlik mesajı veren Öztürk yaptığı açıklamada, " Gebze’deki tüm meslektaşlarımızın ortak adayı olarak bu göreve gelmekten son derece mutluyuz. Devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi. Yapılan törende Av. Fahri Öztürk, önceki dönem Baro temsilcisi Av. Filiz Arslantaş ve Baro temsilcisi yardımcısı Av. Zeynep Çiğdem Canbaz'a baroya yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür plaketi sundu. Yeni temsilci yardımcıları ise Av. Özcan Aktepe ve Av. Buse Baş oldu.

Gebze Baro Temsilciliğine Avukat Fahri Öztürk atandı. Kocaeli Barosu’nun ardından Gebze Baro temsilciliğinde de geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşandı. Her iki senede bir yapılan Gebze Baro Temsilciliği seçiminde bu sene bir ilk yaşandı ve seçime tek aday ile gidildi. Üyelerin tam desteğini alan Avukat Fahri Öztürk Gebze Baro temsilcisi oldu.

Seçim sonrası meslektaşlarına birlik ve berberlik mesajı veren Öztürk yaptığı açıklamada, " Gebze’deki tüm meslektaşlarımızın ortak adayı olarak bu göreve gelmekten son derece mutluyuz. Devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi. Yapılan törende Av. Fahri Öztürk, önceki dönem Baro temsilcisi Av. Filiz Arslantaş ve Baro temsilcisi yardımcısı Av. Zeynep Çiğdem Canbaz'a baroya yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür plaketi sundu. Yeni temsilci yardımcıları ise Av. Özcan Aktepe ve Av. Buse Baş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.