Baş, “Çayırova'yı değiştireceğime inanıyorum”

Siyaset 06.12.2018 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Baş, “Çayırova'yı değiştireceğime inanıyorum”

AK Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı mimar Alim Baş, "Çayırova'da yaşayan ve sorunlarını bilen bir mimar olarak göreve talibim" dedi.

AK Parti'den Çayırova Belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulunan mimar Alim Baş, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çayırova'da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Alim Baş, "Çayırova'yı geleceğe hazırlamak için adayım. Yaşanılabilir bir şehir hedefim var. Mimar gözüyle Çayırova'yı değiştireceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.  ÇAYIROVA'NIN SORUNLARINI BİLİYORUM AK Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı mimar Alim Baş, hedeflerini şu sözlerle anlattı; "Çayırova’da doğmuş bir birey olarak mimar olmamın bana vermiş olduğu tecrübeleri aktif siyaset hayatımla birleştirip, gençlerin enerjisini hissederek, Çayırovalı mimar genç belediye başkan adayı olarak gençlerin enerjisini Çayırova ve onların hayatları için harcayacakları projeler üretmek. Şehrimizi, Çayırova yaşayan ve sorunlarını bilen bir mimar olarak gençlerin şehir yaşam sorunlarının çözmek adına 'Yaşayan Genç Çayırova Planı' master çalışması yapmak." ALİM BAŞ KİMDİR? 1985 yılında Çayırova'da doğdu. Aslen Gümüşhaneli. İlk ve ortaokul tahsilimi Çayırova'da tamamladı. Lise tahsilini Özel Gebze Koleji'nde bitirdi. Lisans eğitimini Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde mimarlık bölümünde tamamladı. İtalya ve Kıbrıs'ta mimari şehir tasarımları yarışmalarına katıldı. 2010 yılından beri Çayırova'da mimarlık restorasyon ve şehir planlama işlerinde faaliyet gösteren BSG Mimarlık firmasında halen yöneticilik yapmakta. 2008 yılından beri siyasete mahalle yönetiminde, daha sonra okulu bitirip 2012 yılında aktif olarak üye olup 6 yıl aralıksız gençlik kollarında başkan yardımcılığı yaptı. 2012 yılında AK Parti lider ülke Türkiye siyaset akademisi başarı sertifikasi aldı. İyi derecede İngilizce, başlangıç seviyesinde İtalyanca bilmekte. Evli ve 3 çocuk (1 erkek - 2 kız) babası. TMMOB Mimarlar Odasının 2011 yılından beri mimar olarak üyesi.   
AK Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı mimar Alim Baş, "Çayırova'da yaşayan ve sorunlarını bilen bir mimar olarak göreve talibim" dedi.

AK Parti'den Çayırova Belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulunan mimar Alim Baş, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çayırova'da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Alim Baş, "Çayırova'yı geleceğe hazırlamak için adayım. Yaşanılabilir bir şehir hedefim var. Mimar gözüyle Çayırova'yı değiştireceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

ÇAYIROVA'NIN SORUNLARINI BİLİYORUM
AK Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı mimar Alim Baş, hedeflerini şu sözlerle anlattı; "Çayırova’da doğmuş bir birey olarak mimar olmamın bana vermiş olduğu tecrübeleri aktif siyaset hayatımla birleştirip, gençlerin enerjisini hissederek, Çayırovalı mimar genç belediye başkan adayı olarak gençlerin enerjisini Çayırova ve onların hayatları için harcayacakları projeler üretmek. Şehrimizi, Çayırova yaşayan ve sorunlarını bilen bir mimar olarak gençlerin şehir yaşam sorunlarının çözmek adına 'Yaşayan Genç Çayırova Planı' master çalışması yapmak."

ALİM BAŞ KİMDİR?
1985 yılında Çayırova'da doğdu. Aslen Gümüşhaneli. İlk ve ortaokul tahsilimi Çayırova'da tamamladı. Lise tahsilini Özel Gebze Koleji'nde bitirdi. Lisans eğitimini Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde mimarlık bölümünde tamamladı. İtalya ve Kıbrıs'ta mimari şehir tasarımları yarışmalarına katıldı. 2010 yılından beri Çayırova'da mimarlık restorasyon ve şehir planlama işlerinde faaliyet gösteren BSG Mimarlık firmasında halen yöneticilik yapmakta.
2008 yılından beri siyasete mahalle yönetiminde, daha sonra okulu bitirip 2012 yılında aktif olarak üye olup 6 yıl aralıksız gençlik kollarında başkan yardımcılığı yaptı. 2012 yılında AK Parti lider ülke Türkiye siyaset akademisi başarı sertifikasi aldı. İyi derecede İngilizce, başlangıç seviyesinde İtalyanca bilmekte. Evli ve 3 çocuk (1 erkek - 2 kız) babası. TMMOB Mimarlar Odasının 2011 yılından beri mimar olarak üyesi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.