19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞARININ ADRESİ ÖZEL İLİM

Darıca 23.07.2019 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BAŞARININ ADRESİ ÖZEL İLİM

01 Haziran 2019 Cumartesi gerçekleştirilen Liseye Geçiş Sınav sonuçları açıklandı. Kısa zamanda aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Darıca Özel İlim Koleji bu sene de güzel bir sonuç elde etti. 5 Fen Lisesi, 1 Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi, 1 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi,  1 Gebze Kanuni Sosyal Bilimler lisesi, 2 Teknik Liselerin Bilişim bölümüne girmeye hak kazanan öğrenciler ile İlim Koleji bölgede örnek bir başarıya da imza attı. Yaptığı basın açıklamasında Okul Müdürü Halil Bulut, “Uzman eğitmen kadromuz, öğrencilerimizin güçlü gayreti ve her zaman desteğini esirgemeyen velililerimiz ile uzun bir maratondan çıktık. Yedinci sınıfın sonlarına doğru başlatmış olduğumuz LGS hazırlık programlarımız, bireysel ders çalışma ve takibi sistemimiz, eksiksiz konu ilerleme, bireysel ve grup etütleri, hafta sonu hazırlık çalışmalarımız ile sınava güzel bir şekilde hazırlandık. Bu yolda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, başlayacakları yeni hayatlarında yollarının açık olmasını temenni ediyorum” dedi.

01 Haziran 2019 Cumartesi gerçekleştirilen Liseye Geçiş Sınav sonuçları açıklandı. Kısa zamanda aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Darıca Özel İlim Koleji bu sene de güzel bir sonuç elde etti.

5 Fen Lisesi, 1 Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi, 1 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi,  1 Gebze Kanuni Sosyal Bilimler lisesi, 2 Teknik Liselerin Bilişim bölümüne girmeye hak kazanan öğrenciler ile İlim Koleji bölgede örnek bir başarıya da imza attı. Yaptığı basın açıklamasında Okul Müdürü Halil Bulut, “Uzman eğitmen kadromuz, öğrencilerimizin güçlü gayreti ve her zaman desteğini esirgemeyen velililerimiz ile uzun bir maratondan çıktık. Yedinci sınıfın sonlarına doğru başlatmış olduğumuz LGS hazırlık programlarımız, bireysel ders çalışma ve takibi sistemimiz, eksiksiz konu ilerleme, bireysel ve grup etütleri, hafta sonu hazırlık çalışmalarımız ile sınava güzel bir şekilde hazırlandık. Bu yolda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, başlayacakları yeni hayatlarında yollarının açık olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.