BAŞARAMAYACAKSINIZ

Çayırova 22.04.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞARAMAYACAKSINIZ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç hakkında çıkar haberlere karşı ateş püskürdü.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç bazı gazete ve internet sitelerinde son zamanlarda ortaya atılan iddialara cevap verdi. İddialara tepki gösteren Kılıç, “Çayırova’dan size ekmek çıkmaz. Mahkeme önünde hesap vereceksiniz.”dedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, son zamanlarda kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. Kılıç, Çayırova’da sorun var izlenimi oluşturulduğunu, bu iddiaları ortaya atan haber siteleri ve gazeteleri mahkemeye vereceğini belirterek, “Çayırova’dan size ekmek çıkmaz.”dedi. Kılıç açıklamasında, “ Tam 13 yıldır AK Parti gibi bir partide siyaset yapıyorum. Gençlik kollarından başladım ve ana kademe de devam ediyorum. Siyasi hayatım boyunca hep insanlara genel ve yerel anlamda yardımcı olmaya çalıştım. Ve Allah Rıza'sı için yardımcı oldum. Cenab-ı Allah nasip etti tüm insanlardan onun Rıza'sını ve duasını aldım. Bugüne kadar hiç çiğ yemedim karnım da hiç Ağrımadı.”diye konuştu. GÜZEL İŞLER BAŞARDIK Belediye Başkanı Şevki Demirci ile aralarına hiçbir sorunun bulunmadığını ileri süren Kılıç, “Yol arkadaşı olarak hizmet etme adına gece gündüz durmayan Samimi içten düz bir Ada'm nasip etti. Adı Şevki Demirci ile Çayırova için ekibim ile beraber güzel işler başardık. Bugüne kadar tam bin kişiye yakın vatandaşımızı iş sahibi yaptık. Her salı günü vatandaşlarımız ile bir araya gelerek dertlerine derman olmaya çalıştık. Kimse sırtımızı dönmedik, herkese bir telefon kadar yakın olduğumuzu söyledik ve dediğimizde yaptık. Teşkilat çalışmalarında Türkiye Üçüncüsü olduk. Davamıza devletimize ülkemize hizmet etmeyi kendimize şiar edindik.”dedi. MAHKEMEDE HESABINI VERECEKSİNİZ Açıklamasının son bölümünde ortaya atılan iddialara tepki gösteren Kılıç, “Teşkilatlar olarak Kocaeli de en uyumlu ekip olduk. Yerel yönetimimizle Teşkilatlarımız ile kadın kollarımızla gençlik kollarımızla tek yürek olduk. 2-3 gündür böyle bir kaç haber sitesin de Çayırova’da şahsım ve belediye başkanım ile Aslı astarı olmayan haber yapan arkadaşlar....! Biz Çayırova ekibi olarak ilçemiz adına vatandaşlarımız ile beraber çalışmalara devam edeceğiz. Şevki abim ile beraber sırt sırta vererek hizmet noktasında Kocaeli'nin en güzel ve yaşanılabilir ferah ve müreffeh olma yolunda hiç durmadan gece gündüz çalışacağız. Bizim aramızı bozmak için uğraşmayın başaramayacaksınız. Ortaya attınız iftiraları da Mahkemelerde hesabını vereceksiniz. Bizi izlemeye devam edin. Çayırova'dan size ekmek çıkmaz.”diye konuştu. 
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç hakkında çıkar haberlere karşı ateş püskürdü.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç bazı gazete ve internet sitelerinde son zamanlarda ortaya atılan iddialara cevap verdi. İddialara tepki gösteren Kılıç, “Çayırova’dan size ekmek çıkmaz. Mahkeme önünde hesap vereceksiniz.”dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, son zamanlarda kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. Kılıç, Çayırova’da sorun var izlenimi oluşturulduğunu, bu iddiaları ortaya atan haber siteleri ve gazeteleri mahkemeye vereceğini belirterek, “Çayırova’dan size ekmek çıkmaz.”dedi. Kılıç açıklamasında, “ Tam 13 yıldır AK Parti gibi bir partide siyaset yapıyorum. Gençlik kollarından başladım ve ana kademe de devam ediyorum. Siyasi hayatım boyunca hep insanlara genel ve yerel anlamda yardımcı olmaya çalıştım. Ve Allah Rıza'sı için yardımcı oldum. Cenab-ı Allah nasip etti tüm insanlardan onun Rıza'sını ve duasını aldım. Bugüne kadar hiç çiğ yemedim karnım da hiç Ağrımadı.”diye konuştu.

GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

Belediye Başkanı Şevki Demirci ile aralarına hiçbir sorunun bulunmadığını ileri süren Kılıç, “Yol arkadaşı olarak hizmet etme adına gece gündüz durmayan Samimi içten düz bir Ada'm nasip etti. Adı Şevki Demirci ile Çayırova için ekibim ile beraber güzel işler başardık. Bugüne kadar tam bin kişiye yakın vatandaşımızı iş sahibi yaptık. Her salı günü vatandaşlarımız ile bir araya gelerek dertlerine derman olmaya çalıştık. Kimse sırtımızı dönmedik, herkese bir telefon kadar yakın olduğumuzu söyledik ve dediğimizde yaptık. Teşkilat çalışmalarında Türkiye Üçüncüsü olduk. Davamıza devletimize ülkemize hizmet etmeyi kendimize şiar edindik.”dedi.

MAHKEMEDE HESABINI VERECEKSİNİZ

Açıklamasının son bölümünde ortaya atılan iddialara tepki gösteren Kılıç, “Teşkilatlar olarak Kocaeli de en uyumlu ekip olduk. Yerel yönetimimizle Teşkilatlarımız ile kadın kollarımızla gençlik kollarımızla tek yürek olduk. 2-3 gündür böyle bir kaç haber sitesin de Çayırova’da şahsım ve belediye başkanım ile Aslı astarı olmayan haber yapan arkadaşlar....! Biz Çayırova ekibi olarak ilçemiz adına vatandaşlarımız ile beraber çalışmalara devam edeceğiz. Şevki abim ile beraber sırt sırta vererek hizmet noktasında Kocaeli'nin en güzel ve yaşanılabilir ferah ve müreffeh olma yolunda hiç durmadan gece gündüz çalışacağız. Bizim aramızı bozmak için uğraşmayın başaramayacaksınız. Ortaya attınız iftiraları da Mahkemelerde hesabını vereceksiniz. Bizi izlemeye devam edin. Çayırova'dan size ekmek çıkmaz.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.