19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başaran, kadınlarla buluştu!

Darıca 13.03.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başaran, kadınlarla buluştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze ve Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze ve Darıca’da ev ziyaretlerinde bulundu, esnaf gezisi yaptı. Başaran, yerel yönetim anlayışlını belirttikten sonra, “Bu kent zehir soluyor değil mi? Önce vatandaşın sağlığına kavuşması lazım, daha sağlıklı yaşaması lazım. Bizim düşüncelerimizi kartopu gibi büyütmemiz, herkesi ulaşmamız gerekiyor” dedi. ‘SÖYLEDİKLERİNİZ ÖZLEDİĞİMİZ ŞEYLER’ Ev ziyaretinde konuşan bir kadın, insanların karşı karşıya getirildiğini belirterek, “Sen şusun, ben buyum diye insanları bölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi ya? Vatandaşın başına 200 gram çay atıyorlar, senin benim paramla o çayları başıma atma yetkisini kim verdi?” dedi. Başka bir kadın ise pazardan geldiğini belirterek, “Şimdi pazardan geliyoruz, el vurulmuyor sebzeye meyveye. Pazara giderken iki defa düşünüyoruz. Her hafta pazara 'Bu sefer fiyatlar düşsün de bir şeyler alalım' diye gidiyoruz” ifadelerini kullandı. Başka bir kadın ise AK Parti’ye oy verdiğini söyleyerek, “Verdim, ben de verdim mevcut Hükümete. Ne yapalım ama doğruya doğru, yanlışa yanlış dememiz gerekiyor. Sizin söyledikleriniz özlediğimiz, istediğimiz şeyler, umarım gerçekleşir” dedi. ‘KENDİ ADAMLARINI İŞE ALDILAR’ Darıca’da da kadınlarla buluşan Başaran, burada kadınlarla sohbet etti. “Çocuğum olduğu için çalışamıyorum, bırakacak kimsemiz de yok” diyen bir kadın, “Bir makyaj firmasının standını açıyorum hava güzel olunca, az da olsa biraz oradan gelirim geliyor, yoksa başka işim yok. Ben istemez miyim çocuğumu daha güzel yetiştireyim ama yok, her şey ortada” dedi. Söz alan başka bir kadın ise, “Beni işe alacaklardı, işe başvuranlar arasında AKP'liler varmış. Beni işe almadılar, kendi adamlarını işe aldılar” dedi. Bu analayışa dur denilmesi gerektiğini söyleyen Başaran, “Senin aldığın pırasa fiyatı ile Ayşe ablanın aldığı pırasa, benim aldığım pırasa fiyatı aynı. O zaman bizim sorunumuz, problemimiz aynı. O yüzden birlik olmamız lazım. Eziliyorsak, ekonomik kriz hepimizin mutfağını yakıyorsa yapacak şey çok basit, bu anlayışa bu sisteme dur dememiz gerekiyor” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze ve Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze ve Darıca’da ev ziyaretlerinde bulundu, esnaf gezisi yaptı. Başaran, yerel yönetim anlayışlını belirttikten sonra, “Bu kent zehir soluyor değil mi? Önce vatandaşın sağlığına kavuşması lazım, daha sağlıklı yaşaması lazım. Bizim düşüncelerimizi kartopu gibi büyütmemiz, herkesi ulaşmamız gerekiyor” dedi.

‘SÖYLEDİKLERİNİZ ÖZLEDİĞİMİZ ŞEYLER’

Ev ziyaretinde konuşan bir kadın, insanların karşı karşıya getirildiğini belirterek, “Sen şusun, ben buyum diye insanları bölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi ya? Vatandaşın başına 200 gram çay atıyorlar, senin benim paramla o çayları başıma atma yetkisini kim verdi?” dedi. Başka bir kadın ise pazardan geldiğini belirterek, “Şimdi pazardan geliyoruz, el vurulmuyor sebzeye meyveye. Pazara giderken iki defa düşünüyoruz. Her hafta pazara 'Bu sefer fiyatlar düşsün de bir şeyler alalım' diye gidiyoruz” ifadelerini kullandı. Başka bir kadın ise AK Parti’ye oy verdiğini söyleyerek, “Verdim, ben de verdim mevcut Hükümete. Ne yapalım ama doğruya doğru, yanlışa yanlış dememiz gerekiyor. Sizin söyledikleriniz özlediğimiz, istediğimiz şeyler, umarım gerçekleşir” dedi.

‘KENDİ ADAMLARINI İŞE ALDILAR’

Darıca’da da kadınlarla buluşan Başaran, burada kadınlarla sohbet etti. “Çocuğum olduğu için çalışamıyorum, bırakacak kimsemiz de yok” diyen bir kadın, “Bir makyaj firmasının standını açıyorum hava güzel olunca, az da olsa biraz oradan gelirim geliyor, yoksa başka işim yok. Ben istemez miyim çocuğumu daha güzel yetiştireyim ama yok, her şey ortada” dedi. Söz alan başka bir kadın ise, “Beni işe alacaklardı, işe başvuranlar arasında AKP'liler varmış. Beni işe almadılar, kendi adamlarını işe aldılar” dedi. Bu analayışa dur denilmesi gerektiğini söyleyen Başaran, “Senin aldığın pırasa fiyatı ile Ayşe ablanın aldığı pırasa, benim aldığım pırasa fiyatı aynı. O zaman bizim sorunumuz, problemimiz aynı. O yüzden birlik olmamız lazım. Eziliyorsak, ekonomik kriz hepimizin mutfağını yakıyorsa yapacak şey çok basit, bu anlayışa bu sisteme dur dememiz gerekiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.