19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başarılı eğitimciler ödüllerini aldı

Kocaeli 05.04.2016 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başarılı eğitimciler ödüllerini aldı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu destekleme ve yetiştirme kurslarında başarı gösteren okul müdürü ve öğretmenlerine başarı belgesi taktim etti

Dershanelerin kapatılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alarak başarı gösteren okul müdürü ve öğretmenlere Kocaeli Valiliği tarafından başarı ödülleri takdim edildi. Valilik binası içerisinde bulunan Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 12 ilçe okul müdür ve öğretmenleri katıldı. YÜKSEK PERFORMANS Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,” Öğrencilerimize kurs ortamları hazırlanması yönünden Kocaeli olarak önemli bir yerdeyiz. MEB örgün ve yaygın eğitim destekleme kursları hafta içi ve hafta sonu yoğun bir şekilde devam etmektedir. Destekleme ve yetiştirme kursları katılmak isteyen tüm öğrencilere ücretsiz olarak verilmektedir. Dershanelerin kapatılması sürecinden sonra öğrencilerin yetiştirme ve destekleme kurslarına katılım oranları konusunda Türkiye çapında yüksek bir performans sağladık” diye konuştu. EĞİTİM SEVDADIR Çelik’in ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,” Kocaeli’nin hak ettiği yere gelmesinde desteği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim hem bizim hem ilimizin temel önceliğidir. İnsanı değiştiren ve toplumu değiştiren sizi hedeflerinize ulaştıran en öncelikli meseledir. Eğitim temel bir sevdadır. Eğitim camiasının tüm mensupları bu sevdaya bağlı, insanı eğiten gönül ve hizmet insanlarıdır. Kocaeli’ye yakışan bir başarı ve hizmet kalitesine bağlı olarak yoğun bir çaba sergiledik. Net olarak hangi konuda bakarsak bakalım Kocaeli başarı grafiğini sürdürülebilir boyutta devam ettiriyor. Kapatılan dershaneler yerine öğrencilerin yetişmesini sağlamak için açılan destekleme ve yetiştirme kurslarındaki başarılarınızı tebrik ediyorum” diye konuştu. EĞİTİMDE 27’İNCİ SIRADAYIZ Vali Güzeloğlu son olarak şunları söyledi:”Bu kurslar eğitim alanında boşluk olmaması için her okulda açılan ücretsiz sunulan kurslardır. Katılım oranında en ön sıralarda yer alıyoruz. Katılımla birlikte başarı da arttı. Hemen her alanda Kocaeli hedef ve öğrenci sayısı alanında en ön sıralarda yer alıyoruz. Sizler bizim temsilcilerimiz ve eğitim elçilerimizsiniz. 1 Ekim 2014 tarihine baktığımızda 81 ilde eğitimde 62’inci sıradaydık. Bugün ise 27’inci sıraya geldik. Bir yıl olmadan büyük bir başarı elde ettik. Hedefimiz özellikle okul öncesinde çocuklarımızın dışarıda kalmaması. Okul öncesinin önemini anlarsak ve onları buluşturursak bütün başarılar ona göre artacaktır.”  
Vali Hasan Basri Güzeloğlu Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu destekleme ve yetiştirme kurslarında başarı gösteren okul müdürü ve öğretmenlerine başarı belgesi taktim etti

Dershanelerin kapatılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alarak başarı gösteren okul müdürü ve öğretmenlere Kocaeli Valiliği tarafından başarı ödülleri takdim edildi. Valilik binası içerisinde bulunan Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, 12 ilçe okul müdür ve öğretmenleri katıldı.


YÜKSEK PERFORMANS
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,” Öğrencilerimize kurs ortamları hazırlanması yönünden Kocaeli olarak önemli bir yerdeyiz. MEB örgün ve yaygın eğitim destekleme kursları hafta içi ve hafta sonu yoğun bir şekilde devam etmektedir. Destekleme ve yetiştirme kursları katılmak isteyen tüm öğrencilere ücretsiz olarak verilmektedir. Dershanelerin kapatılması sürecinden sonra öğrencilerin yetiştirme ve destekleme kurslarına katılım oranları konusunda Türkiye çapında yüksek bir performans sağladık” diye konuştu.


EĞİTİM SEVDADIR
Çelik’in ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,” Kocaeli’nin hak ettiği yere gelmesinde desteği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim hem bizim hem ilimizin temel önceliğidir. İnsanı değiştiren ve toplumu değiştiren sizi hedeflerinize ulaştıran en öncelikli meseledir. Eğitim temel bir sevdadır. Eğitim camiasının tüm mensupları bu sevdaya bağlı, insanı eğiten gönül ve hizmet insanlarıdır. Kocaeli’ye yakışan bir başarı ve hizmet kalitesine bağlı olarak yoğun bir çaba sergiledik. Net olarak hangi konuda bakarsak bakalım Kocaeli başarı grafiğini sürdürülebilir boyutta devam ettiriyor. Kapatılan dershaneler yerine öğrencilerin yetişmesini sağlamak için açılan destekleme ve yetiştirme kurslarındaki başarılarınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.


EĞİTİMDE 27’İNCİ SIRADAYIZ
Vali Güzeloğlu son olarak şunları söyledi:”Bu kurslar eğitim alanında boşluk olmaması için her okulda açılan ücretsiz sunulan kurslardır. Katılım oranında en ön sıralarda yer alıyoruz. Katılımla birlikte başarı da arttı. Hemen her alanda Kocaeli hedef ve öğrenci sayısı alanında en ön sıralarda yer alıyoruz. Sizler bizim temsilcilerimiz ve eğitim elçilerimizsiniz. 1 Ekim 2014 tarihine baktığımızda 81 ilde eğitimde 62’inci sıradaydık. Bugün ise 27’inci sıraya geldik. Bir yıl olmadan büyük bir başarı elde ettik. Hedefimiz özellikle okul öncesinde çocuklarımızın dışarıda kalmaması. Okul öncesinin önemini anlarsak ve onları buluşturursak bütün başarılar ona göre artacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.