‘’Başarıya aç oyuncu istiyorum’’

Spor 25.12.2017 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Başarıya aç oyuncu istiyorum’’

‘’Başarıya aç oyuncu istiyorum’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, ikinci yarı öncesindeki çalışmalar ve transfer süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularının özverili çalışmalarından dolayı memnun olduğunu kaydeden Balcıoğlu, Antalya kampına kadar ki süreyi iyi değerlendirerek kampta vitesi yükselteceklerini söyledi. Transferde sessiz kalmalarının kendisinde endişe yaratmadığını, yönetimin takıma katkı sağlayacak isimleri kadroya katacaklarına inandığını söyledi. ‘’İYİ OYUNCU ALAN FARK YARATIR’’ Başarıya aç, hedefi yüksek olan oyuncularla çalışmaktan yana olduğunu kaydeden Balcıoğlu, ‘’Tecrübe ve kariyer elbette çok önemli bir faktör. Ancak başarıya aç, hedefleri her zaman daha yukarısı olan oyuncularla çalışmak avantajdır. Herkesin bildiği gibi hücumda ciddi sıkıntılarımız var. Bu yüzden öncelikli olarak santrafor transferi yapacağız. Devre arası transfer yapmak gerçekten kolay değil. Astronomik fiyatların döndüğünde şu dönemde iyi oyuncu alan fark yaratır. Umarım nokta atışlarla takımımız daha da güçlenecek’’dedi.
‘’Başarıya aç oyuncu istiyorum’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, ikinci yarı öncesindeki çalışmalar ve transfer süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularının özverili çalışmalarından dolayı memnun olduğunu kaydeden Balcıoğlu, Antalya kampına kadar ki süreyi iyi değerlendirerek kampta vitesi yükselteceklerini söyledi. Transferde sessiz kalmalarının kendisinde endişe yaratmadığını, yönetimin takıma katkı sağlayacak isimleri kadroya katacaklarına inandığını söyledi.

‘’İYİ OYUNCU ALAN FARK YARATIR’’

Başarıya aç, hedefi yüksek olan oyuncularla çalışmaktan yana olduğunu kaydeden Balcıoğlu, ‘’Tecrübe ve kariyer elbette çok önemli bir faktör. Ancak başarıya aç, hedefleri her zaman daha yukarısı olan oyuncularla çalışmak avantajdır. Herkesin bildiği gibi hücumda ciddi sıkıntılarımız var. Bu yüzden öncelikli olarak santrafor transferi yapacağız. Devre arası transfer yapmak gerçekten kolay değil. Astronomik fiyatların döndüğünde şu dönemde iyi oyuncu alan fark yaratır. Umarım nokta atışlarla takımımız daha da güçlenecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.