Başbakan Bıyık'ı Çağırdı

Spor 07.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başbakan Bıyık'ı Çağırdı

Başbakan Binali Yıldırım perşembe günü gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak

Ak Parti'de referdandum toplantıları ilçe başkanları ile sürecek. 970 ilçe başkanı 9 Şubat'ta AK Parti Genel Merkezi'nde olacak. Toplantıda Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut yerlerini alacak. Referandum sürecinde izlenecek yol haritasını belirlemek için Başbakan Binali Yıldırım önce MKYK üyeleri ile ardından da il ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Bu hafta perşembe günü de gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak.Toplantıda referandum sürecinde kullanılacak dil, hitap edilecek kitle, kullanılacak argümanlarla ilgili siyasi ve hukuk işleri, seçim işleri, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları sunum yapacak. Ardından da AK Parti başta Başbakan Yıldırım olmak üzere tüm teşkilatlar alanda olacak ve halka neden evet denilmesi gerektiğini anlatacak.
Başbakan Binali Yıldırım perşembe günü gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak

Ak Parti'de referdandum toplantıları ilçe başkanları ile sürecek. 970 ilçe başkanı 9 Şubat'ta AK Parti Genel Merkezi'nde olacak. Toplantıda Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut yerlerini alacak.

Referandum sürecinde izlenecek yol haritasını belirlemek için Başbakan Binali Yıldırım önce MKYK üyeleri ile ardından da il ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Bu hafta perşembe günü de gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak.Toplantıda referandum sürecinde kullanılacak dil, hitap edilecek kitle, kullanılacak argümanlarla ilgili siyasi ve hukuk işleri, seçim işleri, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları sunum yapacak. Ardından da AK Parti başta Başbakan Yıldırım olmak üzere tüm teşkilatlar alanda olacak ve halka neden evet denilmesi gerektiğini anlatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.