Başbakan'dan taziye

01.06.2017 - 00:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başbakan'dan taziye

Başbakan Yıldırım, askeri helikopterin Şırnak Şenoba'dan havalandıktan 3 dakika sonra düşmesi sonucu şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı.

Başbakan  Binali Yıldırım  Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askere ilişkin taziye mesajı yayınladı. "BİZLERİ DERİN ACIYA BOĞAN ELİM OLAY" Başbakan Yıldırım'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bugün akşam saatlerinde,  Şırnak  Uludere ilçesine bağlı  Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. "BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM" Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum."
Başbakan Yıldırım, askeri helikopterin Şırnak Şenoba'dan havalandıktan 3 dakika sonra düşmesi sonucu şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı.

Başbakan  Binali Yıldırım  Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askere ilişkin taziye mesajı yayınladı.

"BİZLERİ DERİN ACIYA BOĞAN ELİM OLAY"

Başbakan Yıldırım'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bugün akşam saatlerinde,  Şırnak  Uludere ilçesine bağlı  Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

"BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.