BAŞBAKAN TEŞKİLATLARDAN RAPOR İSTEDİ

19.04.2017 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞBAKAN TEŞKİLATLARDAN RAPOR İSTEDİ

  Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan Tarihi referandum zaferinin ardından İl Başkanlarını topladı. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Pazar günü yapılan Referandumdan tarihi zaferle ayrılan AK Parti’de İl Başkanları, Başbakan Binali Yıldırım ile referandum sonuçlarını değerlendirdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başbakan Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Teşkilatlardan rapor isteyen Yıldırım, "Bütün teşkilatımızla çıkan bu sonucu, bölgede alınan oyların değerlendirmesini önümüzdeki süreçte sakin bir şekilde, serinkanlılıkla yapacağız. Bütün teşkilatlarımıza buradan ilan ediyorum, bölgenizdeki durumu tahlil eden ayrıntılı bir raporu kısa zamanda genel merkeze iletmenizi istiyorum." dedi.  BAŞKANLAR ANKARA’DA Anayasa değişikliği halk oylaması öncesi AK Parti teşkilatının meydanlarda çok çalıştığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu: "İl başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız, büyükşehir belediye başkanlarımız ve il genel meclisi başkanlarımız, büyükşehir belediye meclis üyelerimiz herkes, AK Parti teşkilatının bütün mensupları çok özverili, çok gayretli bir çalışma sergilediler. Alınan sonuç da bunun ispatıdır. Tüm AK Parti ailesine bu sonucun alınmasında gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantıya Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da katıldı.     

 

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan Tarihi referandum zaferinin ardından İl Başkanlarını topladı. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Pazar günü yapılan Referandumdan tarihi zaferle ayrılan AK Parti’de İl Başkanları, Başbakan Binali Yıldırım ile referandum sonuçlarını değerlendirdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başbakan Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Teşkilatlardan rapor isteyen Yıldırım, "Bütün teşkilatımızla çıkan bu sonucu, bölgede alınan oyların değerlendirmesini önümüzdeki süreçte sakin bir şekilde, serinkanlılıkla yapacağız. Bütün teşkilatlarımıza buradan ilan ediyorum, bölgenizdeki durumu tahlil eden ayrıntılı bir raporu kısa zamanda genel merkeze iletmenizi istiyorum." dedi.

 BAŞKANLAR ANKARA’DA

Anayasa değişikliği halk oylaması öncesi AK Parti teşkilatının meydanlarda çok çalıştığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu: "İl başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız, büyükşehir belediye başkanlarımız ve il genel meclisi başkanlarımız, büyükşehir belediye meclis üyelerimiz herkes, AK Parti teşkilatının bütün mensupları çok özverili, çok gayretli bir çalışma sergilediler. Alınan sonuç da bunun ispatıdır. Tüm AK Parti ailesine bu sonucun alınmasında gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantıya Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.