Başbakan Yıldırım, Sancaklı'ya başsağlığı diledi

Kocaeli 02.02.2017 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başbakan Yıldırım, Sancaklı'ya başsağlığı diledi

  Başbakan Binali Yıldırım, eşi vefat eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca düzenlenen Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, konuşmasına 18 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Barış Manço'yu rahmetle anarak başladı. Yıldırım, ayrıca MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle üzücü bir haber daha aldıklarını belirtti. Başbakan Yıldırım, "Ayrıca bir üzücü haberimiz de, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi vefat etti. Bir süre önce bir kaza sonucu tedavi altındaydı, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı, vefat etti. Kendisine ve ailesine, MHP camiasına taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Başbakan Binali Yıldırım, eşi vefat eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca düzenlenen Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, konuşmasına 18 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Barış Manço'yu rahmetle anarak başladı. Yıldırım, ayrıca MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle üzücü bir haber daha aldıklarını belirtti.

Başbakan Yıldırım, "Ayrıca bir üzücü haberimiz de, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi vefat etti. Bir süre önce bir kaza sonucu tedavi altındaydı, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı, vefat etti. Kendisine ve ailesine, MHP camiasına taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.