Başhekim Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor!

Sağlık 18.09.2020 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor!

Profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Darıca Diyanet-Sen İlçe yönetimi, Darıca Erzurumlular Derneği ve Darıca Vefa Filyasyon ekibi profesörlük unvanı alan Başhekim Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekim Güneş nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletirken ziyaretçiler ise başhekim Güneş’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. Öte yandan ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar hakkında fikir alışverişi de yapıldı.

Profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Darıca Diyanet-Sen İlçe yönetimi, Darıca Erzurumlular Derneği ve Darıca Vefa Filyasyon ekibi profesörlük unvanı alan Başhekim Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekim Güneş nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletirken ziyaretçiler ise başhekim Güneş’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. Öte yandan ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar hakkında fikir alışverişi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.