Başhekim Sarı, Kadıoğlu’na gitti!

Sağlık 30.09.2020 - 20:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Sarı, Kadıoğlu’na gitti!

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı, İdari Mali işler Müdürü Zeki Kocaoğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Erol Karahan ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Çakır ziyaret etti. Gebze Fatih Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. İlyas Sarı beraberinde İdari Mali işler Müdürü Zeki Kocaoğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Erol Karahan ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Çakır ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Pandemi süreci hakkında sohbet ve istişare yapıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Kadıoğlu; “Gebze’deki Pandemi sürecini değerlendirip yapacağımız işleri konuştuk. Başhekim Dr. İlyas Bey Bey’e teşekkür ediyor kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı, İdari Mali işler Müdürü Zeki Kocaoğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Erol Karahan ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Çakır ziyaret etti.
Gebze Fatih Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. İlyas Sarı beraberinde İdari Mali işler Müdürü Zeki Kocaoğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Erol Karahan ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Çakır ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Pandemi süreci hakkında sohbet ve istişare yapıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Kadıoğlu; “Gebze’deki Pandemi sürecini değerlendirip yapacağımız işleri konuştuk. Başhekim Dr. İlyas Bey Bey’e teşekkür ediyor kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.