Başhekim Yılmaz’dan, mevkidaşı Güneş’e ziyaret!

Dilovası 08.10.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başhekim Yılmaz’dan, mevkidaşı Güneş’e ziyaret!

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz ve hastane yönetim ekibi, profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar hakkında fikir alış verişi yapıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başhekim Güneş, “Başhekim Naci Yılmaz ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’i ziyaret etti.

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz ve hastane yönetim ekibi, profesörlük unvanı alan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar hakkında fikir alış verişi yapıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başhekim Güneş, “Başhekim Naci Yılmaz ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.