19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başın öne eğilmesin 4-1

Spor 02.09.2018 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başın öne eğilmesin 4-1

5 yıl aradan sonra profesyonel ligde yeşil zemine ayak basan Gebzespor, 3.Lig 1.Grup’un ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Şile Yıldızspor’a 4-1’lik farklı skorla mağlup oldu. Lisans krizini son aşarak lige giren Menekşe’de maç sonunda taraftarlar takımını yanına çağırıp bağrına basarak moral verdi.

Transfer tahtasını açarak yeni transferlerine son gün lisans çıkartan Gebzespor, 2018-2019 sezonunun ilk maçında Şile Yıldızspor deplasmanında varlık gösteremedi. Farklı skorun yanı sıra silik futboluyla taraftarlarını üzen mor beyazlılar, sezona puansız başladı. Şile ilçe Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan ev sahibi ekip Mustafa Kara’nın Bertuğ Bayar’ı düşürmesiyle kazandığı penaltıyı Yetkin Demir ile gole çevirerek 1-0 öne geçti. Mor beyazlılarda Kemal Ünal 21.dakikada frikikten, 25.dakikada da röveşata denemesiyle rakip kaleyi yoklarken bu ataklardan sonuç alamadı. VARLIK GÖSTEREMEDİK İlk golde penaltıyı alan Bertuğ Bayar bu kez Erkan Kavak’ın ortasında düzgün bir kafa vuruşu yaparak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da istediği başlangıcı yapamayan Gebzespor, rakip kalede pozisyona girmekte bir hayli güçlük çekti. 78’de Furkan Tuşik, 84’te Tolunay Yurtseven ile skoru 4-0’a getiren ev sahibi ekip maçı kopardı. Mücadelenin 89.dakikasında Gebzespor’un yeni sezondaki ilk resmi golünü atan Ziya İnday maçın skorunu tayin eden golü kaydetti:4-1  
5 yıl aradan sonra profesyonel ligde yeşil zemine ayak basan Gebzespor, 3.Lig 1.Grup’un ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Şile Yıldızspor’a 4-1’lik farklı skorla mağlup oldu. Lisans krizini son aşarak lige giren Menekşe’de maç sonunda taraftarlar takımını yanına çağırıp bağrına basarak moral verdi.

Transfer tahtasını açarak yeni transferlerine son gün lisans çıkartan Gebzespor, 2018-2019 sezonunun ilk maçında Şile Yıldızspor deplasmanında varlık gösteremedi. Farklı skorun yanı sıra silik futboluyla taraftarlarını üzen mor beyazlılar, sezona puansız başladı. Şile ilçe Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan ev sahibi ekip Mustafa Kara’nın Bertuğ Bayar’ı düşürmesiyle kazandığı penaltıyı Yetkin Demir ile gole çevirerek 1-0 öne geçti. Mor beyazlılarda Kemal Ünal 21.dakikada frikikten, 25.dakikada da röveşata denemesiyle rakip kaleyi yoklarken bu ataklardan sonuç alamadı.

VARLIK GÖSTEREMEDİK

İlk golde penaltıyı alan Bertuğ Bayar bu kez Erkan Kavak’ın ortasında düzgün bir kafa vuruşu yaparak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da istediği başlangıcı yapamayan Gebzespor, rakip kalede pozisyona girmekte bir hayli güçlük çekti. 78’de Furkan Tuşik, 84’te Tolunay Yurtseven ile skoru 4-0’a getiren ev sahibi ekip maçı kopardı. Mücadelenin 89.dakikasında Gebzespor’un yeni sezondaki ilk resmi golünü atan Ziya İnday maçın skorunu tayin eden golü kaydetti:4-1

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.