‘’Basiretim bağlandı’’

Spor 18.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Basiretim bağlandı’’

KIRMIZI KART GÖREN TUNCAY FINDIKÇI’DAN ÖZEL AÇIKLAMA:

Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bırakan Tuncay Fındıkçı, Darıca Gençlerbirliği camiasından özür diledi. Yaptığı hareketin ‘acemice’ olduğunu itiraf eden Tuncay, pişman olduğunu ve bundan da ders çıkaracağını söyledi. Geçtiğimiz hafta oynanan Tuzlaspor maçının 48.dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Tuncay Fındıkçı içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Yaptığı hareketten dolayı büyük pişmanlık yaşadığını söyleyen Tuncay, takım arkadaşlarından ve Darıca Gençlerbirliği camiasından özür diledi. TUNCAY: ÇOK PİŞMANIM Basiretinin bağlandığını söyleyen Tuncay, ‘’Böylesine önemli bir maçta istemeden yapmış olduğum acemice hareketten dolayı kırmızı kart görmek beni gerçekten üzdü. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemezdim. İnanın o dakikada adeta basiretim bağlandı. Yaptığım hareketten dolayı çok pişmanım. Hayatta her şey yaşanabiliyormuş, bundan da ders çıkardım. Ben asla takımımı yolda bırakmak istemem. Beni tanıyanlar ne demek istediğimi iyi bilir’’dedi.
KIRMIZI KART GÖREN TUNCAY FINDIKÇI’DAN ÖZEL AÇIKLAMA:

Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bırakan Tuncay Fındıkçı, Darıca Gençlerbirliği camiasından özür diledi. Yaptığı hareketin ‘acemice’ olduğunu itiraf eden Tuncay, pişman olduğunu ve bundan da ders çıkaracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Tuzlaspor maçının 48.dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Tuncay Fındıkçı içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Yaptığı hareketten dolayı büyük pişmanlık yaşadığını söyleyen Tuncay, takım arkadaşlarından ve Darıca Gençlerbirliği camiasından özür diledi.

TUNCAY: ÇOK PİŞMANIM

Basiretinin bağlandığını söyleyen Tuncay, ‘’Böylesine önemli bir maçta istemeden yapmış olduğum acemice hareketten dolayı kırmızı kart görmek beni gerçekten üzdü. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemezdim. İnanın o dakikada adeta basiretim bağlandı. Yaptığım hareketten dolayı çok pişmanım. Hayatta her şey yaşanabiliyormuş, bundan da ders çıkardım. Ben asla takımımı yolda bırakmak istemem. Beni tanıyanlar ne demek istediğimi iyi bilir’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.