Başiskele’de zafer Gebze’nin!

Spor 08.12.2015 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başiskele’de zafer Gebze’nin!

Kocaeli Karate Ligi’nin ikinci etap maçlarında Birincilik yine Gebze Karate’nin oldu. Adnan Şamdan ve öğrencileri 1080 sporcunun katılığı turnuvada topladığı 34 Madalya ile açık ara birinci oldu.

Başiskele’de yapılan Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin ikinci etabında zirve yine Gebze Karate Do Spor Kulübü’nün oldu. Gebze’yi Türk Karatesi’nin markası haline getiren Adnan Şamdan ve öğrencileri zirveden inmek bilmiyor. Hafta sonu Başiskele’de yapılan Kocaeli Karate Ligi’ne, Türkiye’nin önde gelen 28 Kulübünden 1080 sporcu katıldı. Mini bir Türkiye Şampiyonası havasında geçen Ligin ikinci etabında Gebzeli Karateciler 23 Kategoride final yaptı. Gebze Karate Do topladığı 34 Madalya ile açık ara zirvenin sahibi oldu. BAŞKAN KÖŞKER’İN DESTEKLERİYLE Milli Sporcumuz Eray Şamdan’ın Dünya Şampiyonluğu ile Büyük bir sevinç yaşayan Gebze Karate Do, yeni Erayların yetişmesi için gelecek için umut veriyor. Türkiye’nin Milli Sporcu üretme fabrikası haline gelen Gebze Karate Do, Ligin ikinci etabında 14 Altın, 9 Gümüş ve 11 Bronz madalya ile zirvenin sahibi oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan ligin kalan maçlarında da aynı başarıyı göstererek Şampiyonluk kupasını alacaklarını belirterek, bu birinciliklerin yaşanmasında sağladığı destekle Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Turnuvalara katılımda en zorlandıkları konunun Ulaşım olduğunun altını çizen Şamdan, her turnuvaya Gebze Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla katılıp Şampiyonluklar getirdiklerini söyledi. Şamdan, bu nedenle Başkan Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve Ulaşım Müdürü Mehmet Beye teşekkürlerini iletti. 
Kocaeli Karate Ligi’nin ikinci etap maçlarında Birincilik yine Gebze Karate’nin oldu. Adnan Şamdan ve öğrencileri 1080 sporcunun katılığı turnuvada topladığı 34 Madalya ile açık ara birinci oldu.

Başiskele’de yapılan Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin ikinci etabında zirve yine Gebze Karate Do Spor Kulübü’nün oldu. Gebze’yi Türk Karatesi’nin markası haline getiren Adnan Şamdan ve öğrencileri zirveden inmek bilmiyor. Hafta sonu Başiskele’de yapılan Kocaeli Karate Ligi’ne, Türkiye’nin önde gelen 28 Kulübünden 1080 sporcu katıldı. Mini bir Türkiye Şampiyonası havasında geçen Ligin ikinci etabında Gebzeli Karateciler 23 Kategoride final yaptı. Gebze Karate Do topladığı 34 Madalya ile açık ara zirvenin sahibi oldu.

BAŞKAN KÖŞKER’İN DESTEKLERİYLE

Milli Sporcumuz Eray Şamdan’ın Dünya Şampiyonluğu ile Büyük bir sevinç yaşayan Gebze Karate Do, yeni Erayların yetişmesi için gelecek için umut veriyor. Türkiye’nin Milli Sporcu üretme fabrikası haline gelen Gebze Karate Do, Ligin ikinci etabında 14 Altın, 9 Gümüş ve 11 Bronz madalya ile zirvenin sahibi oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan ligin kalan maçlarında da aynı başarıyı göstererek Şampiyonluk kupasını alacaklarını belirterek, bu birinciliklerin yaşanmasında sağladığı destekle Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Turnuvalara katılımda en zorlandıkları konunun Ulaşım olduğunun altını çizen Şamdan, her turnuvaya Gebze Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla katılıp Şampiyonluklar getirdiklerini söyledi. Şamdan, bu nedenle Başkan Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve Ulaşım Müdürü Mehmet Beye teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.