Başkan adayı AK Parti’ye oy verenlere beddua etti!

Dilovası 25.08.2019 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan adayı AK Parti’ye oy verenlere beddua etti!

ENVER YILDIRIM’DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Enver Yıldırım 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nden Dilovası Belediye Başkan Adayı olmuştu. AK Parti ise Yıldırım’ı değil, Hamza Şayir’i aday gösterdi. Bunun ardından Yıldırım, kendi partisinin adayı değil de, Saadet Partisi adayı olan ve aynı zamanda kayınpederi Ercan Dalkılıç’ı destekledi. Seçimlerin ardından AK Parti’nin adayı Hamza Şayir seçimi kazandı. AK Parti ile bağlarını koparan Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden Dilovası Belediyesi’ni yerden yere vurdu. Büyük bir skandala da imza atan Yıldırım, AK Parti’ye oy verenlere beddua etti.  İşte Yıldırım’ın şaşkınlık yaratan o paylaşımı;  “Dilovası ilçesine yok denilecek kadar hiç hizmet olmamasına rağmen Kocaeli ilinin 5 ilçesinin toplam borcundan fazla borcu olması düşündürücü hem en küçük ilçe hem de en borçlu ilçelerden biri bunun tek açıklaması var oda 10 yılda yapılan hırsızlıklardır. Ben size bir şey demiyorum, size bu 10 yılda kim oy vermişse Allah çoluk çocuğundan çıkarsın bunların hesabını bu kadrolara yönetme yetkisini verdiğiniz için Allah sizi kahruperişan etsin”  
ENVER YILDIRIM’DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Enver Yıldırım 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nden Dilovası Belediye Başkan Adayı olmuştu. AK Parti ise Yıldırım’ı değil, Hamza Şayir’i aday gösterdi. Bunun ardından Yıldırım, kendi partisinin adayı değil de, Saadet Partisi adayı olan ve aynı zamanda kayınpederi Ercan Dalkılıç’ı destekledi. Seçimlerin ardından AK Parti’nin adayı Hamza Şayir seçimi kazandı. AK Parti ile bağlarını koparan Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden Dilovası Belediyesi’ni yerden yere vurdu. Büyük bir skandala da imza atan Yıldırım, AK Parti’ye oy verenlere beddua etti. 

İşte Yıldırım’ın şaşkınlık yaratan o paylaşımı; 
“Dilovası ilçesine yok denilecek kadar hiç hizmet olmamasına rağmen Kocaeli ilinin 5 ilçesinin toplam borcundan fazla borcu olması düşündürücü hem en küçük ilçe hem de en borçlu ilçelerden biri bunun tek açıklaması var oda 10 yılda yapılan hırsızlıklardır. Ben size bir şey demiyorum, size bu 10 yılda kim oy vermişse Allah çoluk çocuğundan çıkarsın bunların hesabını bu kadrolara yönetme yetkisini verdiğiniz için Allah sizi kahruperişan etsin”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.