Başkan Aksu; “İncirlik Kapatılsın”

Çayırova 16.01.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Aksu; “İncirlik Kapatılsın”

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, İncirlik Üssü'nün Kıbrıs Harekatı öncesi kapatıldığını ve bugünlerde konuşulan olası Afrin operasyonu öncesinde de harekatın başarılı olması için Türkiye aleyhine yapılan operasyonların merkezi olan incirlik üssünün kapatılması gerektiğini söyledi.

Haftalık ilçe yönetim toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Ülkemizin gündemi sürekli kutuplaşma ve gerilim siyasetiyle meşgul ediliyor. Haberler siyasilerin söz düellosuyla dolup taşıyor. Bu millet kamplaşma değil birlik ve beraberlik istiyor. Siyasi tercih farklılıkları ayrışma nedeni olarak görülmemelidir. Bugün ki iktidar konuyu bizdenseniz vatansever, bizden eğilseniz vatansever değilsiniz noktasına getirerek ülkemize hiçbir katkı sunamaz. 15 senedir tek başına iktidar olup yerel, genel, cumhurbaşkanlığı ve bürokrasi hepsi sizden seçilmişken, yani mühür sizdeyken kalkıp da konuyu ‘şimdi bize oy vermezseniz ülkemizin bekası tehlikeye girer’ demeye getirmek bu milletin aklıyla dalga geçmektir. ÜLKE SINIRINDA TERÖR ÜLKESİ KURULUYOR Milletimiz ABD ve batı eliyle ülkemizin sınırında alenen terör ülkesi kurulmak istendiğini görüyor. Büyük Kürdistan projesinin Irak ve Suriye ayağı tamamlandığında, sıra İran ve Türkiye'nin bölünmesine geleceğini de düşünen herkes görüyor. Ancak, milletimiz bu gelişmeler karşısında ‘eyy ABD, eyy avrupa’’ demenin dışında, fiili ve etkili girişimler bekliyor. Tedbir noktasında geç kalınmış bu meselelerde derhal önlem alınmalıdır. Aksi takdirde telafisi mümkün olmayan bir sürece girilir.” dedi. Türkiye'nin daha önce Kıbrıs Barış Harekatı sırasında 1974'te İncirlik Üssünü kapattığına dikkat çeken Aksu, “ABD, Türkiye'yi artık direkt tehdit ediyor ve Türkiye'nin elindeki seçeneklerden biri İncirlik Üssünü kapatmak ve müttefik olmaktan vazgeçmektir. HAÇLI SEFERİ İLAN ETTİLER ABD bizim stratejik müttefikimizmiş. Haçlı seferi ilan eden ABD bizim stratejik müttefikimiz olamaz. Şimdi iktidar diyor ki, bu ne biçim stratejik müttefiklik. Ne bekliyordunuz? Biz haçlı seferi karşısına yekvücut çıkmak mecburiyetindeyiz. Siz istediğiniz kadar ABD ve batıya bağırın çağırın hiçbir karşılığı olmuyor. Onlar yine planlarını uygulamaya devam ediyor. Çözüm kesinlikle fiili yaptırımdır. Bunu yapacak tek görüş de Milli Görüş’tür. Bizim ne Avrupa’ya, ne ABD’ye ne bir başkasına özel bir kinimiz yok. Biz bütün insanlara barış ve huzur gelsin isteriz. Batı’dan en önemli farkımız hakkı üstün tutmaktaki kararlılığımızdır” diye konuştu.        
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, İncirlik Üssü'nün Kıbrıs Harekatı öncesi kapatıldığını ve bugünlerde konuşulan olası Afrin operasyonu öncesinde de harekatın başarılı olması için Türkiye aleyhine yapılan operasyonların merkezi olan incirlik üssünün kapatılması gerektiğini söyledi.

Haftalık ilçe yönetim toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, “Ülkemizin gündemi sürekli kutuplaşma ve gerilim siyasetiyle meşgul ediliyor. Haberler siyasilerin söz düellosuyla dolup taşıyor. Bu millet kamplaşma değil birlik ve beraberlik istiyor. Siyasi tercih farklılıkları ayrışma nedeni olarak görülmemelidir. Bugün ki iktidar konuyu bizdenseniz vatansever, bizden eğilseniz vatansever değilsiniz noktasına getirerek ülkemize hiçbir katkı sunamaz. 15 senedir tek başına iktidar olup yerel, genel, cumhurbaşkanlığı ve bürokrasi hepsi sizden seçilmişken, yani mühür sizdeyken kalkıp da konuyu ‘şimdi bize oy vermezseniz ülkemizin bekası tehlikeye girer’ demeye getirmek bu milletin aklıyla dalga geçmektir.

ÜLKE SINIRINDA TERÖR ÜLKESİ KURULUYOR

Milletimiz ABD ve batı eliyle ülkemizin sınırında alenen terör ülkesi kurulmak istendiğini görüyor. Büyük Kürdistan projesinin Irak ve Suriye ayağı tamamlandığında, sıra İran ve Türkiye'nin bölünmesine geleceğini de düşünen herkes görüyor. Ancak, milletimiz bu gelişmeler karşısında ‘eyy ABD, eyy avrupa’’ demenin dışında, fiili ve etkili girişimler bekliyor. Tedbir noktasında geç kalınmış bu meselelerde derhal önlem alınmalıdır. Aksi takdirde telafisi mümkün olmayan bir sürece girilir.” dedi. Türkiye'nin daha önce Kıbrıs Barış Harekatı sırasında 1974'te İncirlik Üssünü kapattığına dikkat çeken Aksu, “ABD, Türkiye'yi artık direkt tehdit ediyor ve Türkiye'nin elindeki seçeneklerden biri İncirlik Üssünü kapatmak ve müttefik olmaktan vazgeçmektir.

HAÇLI SEFERİ İLAN ETTİLER

ABD bizim stratejik müttefikimizmiş. Haçlı seferi ilan eden ABD bizim stratejik müttefikimiz olamaz. Şimdi iktidar diyor ki, bu ne biçim stratejik müttefiklik. Ne bekliyordunuz? Biz haçlı seferi karşısına yekvücut çıkmak mecburiyetindeyiz. Siz istediğiniz kadar ABD ve batıya bağırın çağırın hiçbir karşılığı olmuyor. Onlar yine planlarını uygulamaya devam ediyor. Çözüm kesinlikle fiili yaptırımdır. Bunu yapacak tek görüş de Milli Görüş’tür. Bizim ne Avrupa’ya, ne ABD’ye ne bir başkasına özel bir kinimiz yok. Biz bütün insanlara barış ve huzur gelsin isteriz. Batı’dan en önemli farkımız hakkı üstün tutmaktaki kararlılığımızdır” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.