BAŞKAN AKSU’YA GENÇLERDEN DESTEK

Çayırova 05.02.2019 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAŞKAN AKSU’YA GENÇLERDEN DESTEK

Çayırova Gençlik Platformu üyesi gençler, Çayırova Belediye Başkan Adayları arasında en genç isim olan Yusuf Aksu’ya tebrik ziyaretinde bulundu ve Çayırova ilçesinde gençlere yönelik plan ve projelerinden bahsettiler.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ Çayırova Gençlik Platformu Derneği üyesi gençler, Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’yu Karargah binasında ziyaret ederek tebrik ziyaretinde bulundular. Gençlerden gelen yoğun ilgi ve destekten memnuniyet duyduğunu belirten Aksu, Rahmetli Erbakan hocanın ‘Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değildir. Bir milletin asıl gücü imanlı ve inançlı gençleridir’ diyerek gençliğin önemine ve Saadet Partisi’nin gençliğe verdiği öneme dikkat çekti. Ülkemizin genelinde olduğu gibi ilçemizde de yoğun bir genç nüfusa sahip olduğumuzu belirten Aksu, gençliğin gücüne ve dinamizmine güveniyorum. Gençlerimiz imkan verildiği zaman geleceğin inşasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum’’ dedi.
Çayırova Gençlik Platformu üyesi gençler, Çayırova Belediye Başkan Adayları arasında en genç isim olan Yusuf Aksu’ya tebrik ziyaretinde bulundu ve Çayırova ilçesinde gençlere yönelik plan ve projelerinden bahsettiler.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Çayırova Gençlik Platformu Derneği üyesi gençler, Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’yu Karargah binasında ziyaret ederek tebrik ziyaretinde bulundular. Gençlerden gelen yoğun ilgi ve destekten memnuniyet duyduğunu belirten Aksu, Rahmetli Erbakan hocanın ‘Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değildir. Bir milletin asıl gücü imanlı ve inançlı gençleridir’ diyerek gençliğin önemine ve Saadet Partisi’nin gençliğe verdiği öneme dikkat çekti. Ülkemizin genelinde olduğu gibi ilçemizde de yoğun bir genç nüfusa sahip olduğumuzu belirten Aksu, gençliğin gücüne ve dinamizmine güveniyorum. Gençlerimiz imkan verildiği zaman geleceğin inşasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.