19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN BIYIK MÜJDEYİ VERDİ!

Darıca 14.06.2017 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN BIYIK MÜJDEYİ VERDİ!

Darıca’ya Proje Okul Geliyor

Darıca AK Parti ilçe Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca'ya proje okul müjdesi verdi ve Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Proje okulu olduğunu söyledi. Darıca AK Parti ilçe Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca'ya proje okul müjdesi verdi. Bıyık sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "12.06.2017 Tarih ve 72847249-20-E. 8792952 sayı bakanlık onayı ile okulumuz Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Proje okulu olmuştur. Bu konu ile yakın ilgilenen her anını yakinen takip eden Milli eğitim komisyonu üyesi değerli vekilimiz Mehmet Akif Yılmaz Bey teşekkür ediyorum." dedi.
Darıca’ya Proje Okul Geliyor

Darıca AK Parti ilçe Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca'ya proje okul müjdesi verdi ve Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Proje okulu olduğunu söyledi.

Darıca AK Parti ilçe Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca'ya proje okul müjdesi verdi. Bıyık sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "12.06.2017 Tarih ve 72847249-20-E. 8792952 sayı bakanlık onayı ile okulumuz Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Proje okulu olmuştur. Bu konu ile yakın ilgilenen her anını yakinen takip eden Milli eğitim komisyonu üyesi değerli vekilimiz Mehmet Akif Yılmaz Bey teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.