GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık, “Bayramoğlu’na hak edilen yatırım yapılacak!”

Darıca 26.01.2020 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık, “Bayramoğlu’na hak edilen yatırım yapılacak!”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahallelerde gerçekleştirdiği Gönül Buluşması programına devam ediyor. Bayramoğlu Mahallesi’nde vatandaşları dinleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bıyık, “Bayramoğlu, bizim için çok önemli, gözbebeğimiz. Bayramoğlu’na hak ettiği yatırımları yapacağız” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde söz verdiği Gönül Buluşmaları programlarına devam ediyor. Mahallelerde gerçekleşen Gönül Buluşmalarının yedincisi Bayramoğlu Mahallesi’nde gerçekleşti. Yunus Emre İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen halk buluşmasına Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, partililer, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. BAYRAMOĞLU GÖZBEBEĞİMİZ Halk meclisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bayramoğlu bizim gözbebeğimiz. En önemli markalarımızdan biri. Bayramoğlu’nun değerini daha da arttırmak için çalışmalarımız sürüyor. Mahallemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede planlamamızı yaptık. Acil yapmamız gereken çalışmaları ekibimizle birlikte yapıyoruz. Altyapıdan üstyapıya kadar Bayramoğlu’na yönelik çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu. BAYRAMOĞLU’NUN DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracak çalışmaları hayata geçireceklerini de ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bayramoğlu’nda Balyanoz koyunda çalışmalarımız devam ediyor. Balyanoz Kafe, vatandaşlarımızdan ve özellikle gençlerimizden büyük ilgi gördü. Balyanoz Koyu’nda ikinci etap çalışmasını da yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yollarıyla Balyanoz Koyu daha da cazibe merkezi haline gelecek. Tuzla-Bayramoğlu bağlantısı için de çalışmalarımız sürüyor. Beyannamemizde söz verdiğimiz Aqua Park için de planlamamız devam ediyor. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Bayramoğlu’nun marka değerini daha da arttıracağız” dedi. MAHALLELİLERİN SORULARINI YANITLADI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, devam eden çalışmaları anlattıktan sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Tek tek söz alan vatandaşlar taleplerini ve sorunlarını dile getirirken Başkan Muzaffer Bıyık da bütün sorunları tek tek dinleyerek notlar aldı. Başkan Bıyık, “Sizlerin gündemi bizim gündemimiz olacak. Gönül Buluşmaları ile mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarınızı birinci ağızdan dinliyoruz. Bu toplantılarımız belirli aralıklarla devam edecek.” diye konuştu. Mahalle sakinleri de kendilerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahallelerde gerçekleştirdiği Gönül Buluşması programına devam ediyor. Bayramoğlu Mahallesi’nde vatandaşları dinleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bıyık, “Bayramoğlu, bizim için çok önemli, gözbebeğimiz. Bayramoğlu’na hak ettiği yatırımları yapacağız” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde söz verdiği Gönül Buluşmaları programlarına devam ediyor. Mahallelerde gerçekleşen Gönül Buluşmalarının yedincisi Bayramoğlu Mahallesi’nde gerçekleşti. Yunus Emre İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen halk buluşmasına Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, partililer, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

BAYRAMOĞLU GÖZBEBEĞİMİZ

Halk meclisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bayramoğlu bizim gözbebeğimiz. En önemli markalarımızdan biri. Bayramoğlu’nun değerini daha da arttırmak için çalışmalarımız sürüyor. Mahallemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede planlamamızı yaptık. Acil yapmamız gereken çalışmaları ekibimizle birlikte yapıyoruz. Altyapıdan üstyapıya kadar Bayramoğlu’na yönelik çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

BAYRAMOĞLU’NUN DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ

Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracak çalışmaları hayata geçireceklerini de ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bayramoğlu’nda Balyanoz koyunda çalışmalarımız devam ediyor. Balyanoz Kafe, vatandaşlarımızdan ve özellikle gençlerimizden büyük ilgi gördü. Balyanoz Koyu’nda ikinci etap çalışmasını da yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yollarıyla Balyanoz Koyu daha da cazibe merkezi haline gelecek. Tuzla-Bayramoğlu bağlantısı için de çalışmalarımız sürüyor. Beyannamemizde söz verdiğimiz Aqua Park için de planlamamız devam ediyor. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Bayramoğlu’nun marka değerini daha da arttıracağız” dedi.

MAHALLELİLERİN SORULARINI YANITLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, devam eden çalışmaları anlattıktan sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Tek tek söz alan vatandaşlar taleplerini ve sorunlarını dile getirirken Başkan Muzaffer Bıyık da bütün sorunları tek tek dinleyerek notlar aldı. Başkan Bıyık, “Sizlerin gündemi bizim gündemimiz olacak. Gönül Buluşmaları ile mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarınızı birinci ağızdan dinliyoruz. Bu toplantılarımız belirli aralıklarla devam edecek.” diye konuştu. Mahalle sakinleri de kendilerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.