GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık, derneklere konuk oldu

Darıca 18.11.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık, derneklere konuk oldu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçirdi. Darıcalılarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Bıyık, hafta sonu yöre derneklerinin etkinliklerine katılarak vatandaşlarla hasbihal etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Darıcalıları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Bıyık, sürekli vatandaşlarla iç içe oluyor. Hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, düğün ve cenazelere de katılarak Darıcalıların acılarını ve mutluluklarını paylaştı. DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ Yoğun programına rağmen yöre derneklerini de ziyaret eden Başkan Bıyık, Darıca Zonguldaklılar Derneği’nin kahvaltı programına katılarak Zonguldaklılarla sohbet etti. Daha sonra Trabzon Şalpazarlılar Derneği’nin düzenlediği hayır kermesine katılan Başkan Bıyık, Şalpazarlılarla hasbihal etti. Ziyaretlerini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum Narmanlılar Derneği’ne de giderek Narmanlılarla bir araya geldi. Kars Ardahan Iğdır Vakfı’nın Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği Kars Ardahan Iğdır tanıtım günleri programına da katılan Başkan Bıyık, etkinlikte stantları da ziyaret ederek dernek yöneticilerini tebrik etti. HER ZAMAN İÇİNİZDE OLACAĞIM Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerinde Darıcalı vatandaşlarla sohbet ederek hasret giderirken her zaman iç içe olmaya devam edeceğini söyledi ve “Sizlerle bir araya gelmek, sizlere hizmet etmek bizim için onur ve mutluluk. Her zaman içinizde olacağım. Sizin gündeminizle bizim gündemimiz aynı olacak. Sizin dertleriniz bizim de derdimiz olacak. Dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman istişare halinde olacağım. Ortak akıl çerçevesinde kentimizi birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçirdi. Darıcalılarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Bıyık, hafta sonu yöre derneklerinin etkinliklerine katılarak vatandaşlarla hasbihal etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Darıcalıları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Bıyık, sürekli vatandaşlarla iç içe oluyor. Hafta sonu oldukça yoğun bir mesai geçiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, düğün ve cenazelere de katılarak Darıcalıların acılarını ve mutluluklarını paylaştı.

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Yoğun programına rağmen yöre derneklerini de ziyaret eden Başkan Bıyık, Darıca Zonguldaklılar Derneği’nin kahvaltı programına katılarak Zonguldaklılarla sohbet etti. Daha sonra Trabzon Şalpazarlılar Derneği’nin düzenlediği hayır kermesine katılan Başkan Bıyık, Şalpazarlılarla hasbihal etti. Ziyaretlerini sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum Narmanlılar Derneği’ne de giderek Narmanlılarla bir araya geldi. Kars Ardahan Iğdır Vakfı’nın Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği Kars Ardahan Iğdır tanıtım günleri programına da katılan Başkan Bıyık, etkinlikte stantları da ziyaret ederek dernek yöneticilerini tebrik etti.

HER ZAMAN İÇİNİZDE OLACAĞIM

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerinde Darıcalı vatandaşlarla sohbet ederek hasret giderirken her zaman iç içe olmaya devam edeceğini söyledi ve “Sizlerle bir araya gelmek, sizlere hizmet etmek bizim için onur ve mutluluk. Her zaman içinizde olacağım. Sizin gündeminizle bizim gündemimiz aynı olacak. Sizin dertleriniz bizim de derdimiz olacak. Dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman istişare halinde olacağım. Ortak akıl çerçevesinde kentimizi birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.