GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık, “Dijital Dönüşüme” ayak uyduruyor!

Darıca 15.11.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık, “Dijital Dönüşüme” ayak uyduruyor!

Facebook'un Sosyal Medyayı aktif kullanan tanınmış kişilere özel verdiği Mavi Tık'ı Bölgemizde ilk defa Sosyal Medyayı aktif ve etkili kullanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a verdi. Sosyal Medya sayfalarını aktif şekilde kullanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Facebook tarafından mavi Tık alan ilk ve tek belediye başkanı oldu. Göreve geldiği günden beri durmaksızın çalışan ve her zaman sahada olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Bölgesinde Sosyal Medya’da da en aktif belediye başkanı konumunda. Sosyal Medya sayfalarını düzenli ve etkili bir şekilde kullanan başkan Muzaffer Bıyık, yaptığı çalışmaları anında takipçileri ile paylaşıyor. Dijital Dönüşüme en iyi ayak uyduran Darıca Belediyesi, bu alanda mükâfatını da aldı. Facebook sadece tanınmış aktif ünlü kişilere verdiği Mavi Tık’ı başkan Muzaffer Bıyık’a da verdi. Böylece Bıyık, bölgemizde facebook tarafından mavi tık alan ilk ve tek belediye başkanı oldu.  

Facebook'un Sosyal Medyayı aktif kullanan tanınmış kişilere özel verdiği Mavi Tık'ı Bölgemizde ilk defa Sosyal Medyayı aktif ve etkili kullanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a verdi.

Sosyal Medya sayfalarını aktif şekilde kullanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Facebook tarafından mavi Tık alan ilk ve tek belediye başkanı oldu. Göreve geldiği günden beri durmaksızın çalışan ve her zaman sahada olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Bölgesinde Sosyal Medya’da da en aktif belediye başkanı konumunda. Sosyal Medya sayfalarını düzenli ve etkili bir şekilde kullanan başkan Muzaffer Bıyık, yaptığı çalışmaları anında takipçileri ile paylaşıyor. Dijital Dönüşüme en iyi ayak uyduran Darıca Belediyesi, bu alanda mükâfatını da aldı. Facebook sadece tanınmış aktif ünlü kişilere verdiği Mavi Tık’ı başkan Muzaffer Bıyık’a da verdi. Böylece Bıyık, bölgemizde facebook tarafından mavi tık alan ilk ve tek belediye başkanı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.