19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık, direksiyona geçti

Darıca 18.05.2018 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Bıyık, direksiyona geçti

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken SKM’de hazırlanan program çizelgesinin de başına geçerek teşkilat programlarını bizzat kontrol etti ve seçime kadar daha fazla çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, SKM tarafından oluşturulan program çizelgesini inceleyerek çalışmaları gözden geçirdi. AK Parti Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından oluşturulan program çizelgesini yakından inceleyen İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerine kadar yorulmadan çalışmaları gerektiğini söyledi. DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ Teşkilat ve SKM yöneticilerine yaptığı konuşmada durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Bıyık, “Seçimlere yaklaşık 40 gün kaldı. Hepimiz daha özverili olmalıyız. 24 Haziran’a kadar bir program daha fazla yapabilmek için çalışmalıyız. 24 Haziran seçimleri 2023 hedefleri için çok önemli. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte SKM ve mahalle birimlerimizle hepimize büyük görevler düşüyor. Gerekirse daha az uyuyacağız, daha az dinleneceğiz, fedakarlıklar yapacağız ama çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. 24 Haziran’da yeni bir Türkiye için Darıca’da elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Partimizin koyduğu hedefi yakalamak ve daha fazlasını almak için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız” diye konuştu.  
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken SKM’de hazırlanan program çizelgesinin de başına geçerek teşkilat programlarını bizzat kontrol etti ve seçime kadar daha fazla çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, SKM tarafından oluşturulan program çizelgesini inceleyerek çalışmaları gözden geçirdi. AK Parti Darıca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından oluşturulan program çizelgesini yakından inceleyen İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerine kadar yorulmadan çalışmaları gerektiğini söyledi.

DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ

Teşkilat ve SKM yöneticilerine yaptığı konuşmada durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Bıyık, “Seçimlere yaklaşık 40 gün kaldı. Hepimiz daha özverili olmalıyız. 24 Haziran’a kadar bir program daha fazla yapabilmek için çalışmalıyız. 24 Haziran seçimleri 2023 hedefleri için çok önemli. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte SKM ve mahalle birimlerimizle hepimize büyük görevler düşüyor. Gerekirse daha az uyuyacağız, daha az dinleneceğiz, fedakarlıklar yapacağız ama çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. 24 Haziran’da yeni bir Türkiye için Darıca’da elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Partimizin koyduğu hedefi yakalamak ve daha fazlasını almak için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.