19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık esnafla buluştu

Siyaset 22.09.2020 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık esnafla buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin esnafına ziyaret gerçekleştirerek esnafın talep ve önerileri dinledi. Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla esnafla buluştu. Buluşmada konuşan Başkan Bıyık “Kazım Karabekir Mahallesi, Genç Osman Caddesi’ndeki esnaflarımızla bir araya gelerek esnaflarımızın sorunlarını ilk ağızdan dinledik. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizin de içerisinde bulunduğu pandemi krizinin ilçemiz halkına etkilerini en aza indirmek için gerek esnaf gerek vatandaşlarımız ile sürekli bir etkileşim halindeyiz. Darıcalı vatandaşların huzurlu bir hayat yaşamasını sağlamak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçenin esnafına ziyaret gerçekleştirerek esnafın talep ve önerileri dinledi.

Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla esnafla buluştu. Buluşmada konuşan Başkan Bıyık “Kazım Karabekir Mahallesi, Genç Osman Caddesi’ndeki esnaflarımızla bir araya gelerek esnaflarımızın sorunlarını ilk ağızdan dinledik. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizin de içerisinde bulunduğu pandemi krizinin ilçemiz halkına etkilerini en aza indirmek için gerek esnaf gerek vatandaşlarımız ile sürekli bir etkileşim halindeyiz. Darıcalı vatandaşların huzurlu bir hayat yaşamasını sağlamak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.