19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık gençlerin yanında!

Darıca 12.06.2020 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık gençlerin yanında!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezinde üniversiteye hazırlık kursları ile sınava hazırlanan Darıcalı öğrencileri ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üniversiteye hazırlık kursları ile sınava hazırlanan Darıcalı öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık, “Her zaman söylüyorum gençler. En büyük destekçiniz bir belediye başkanı abiniz olarak ben ve ekibimizdir. Gençlerimizin hizmetinde olan üniversiteye hazırlık kurslarımızda üniversitelere giriş sınavına hazırlanan genç kardeşlerimiz için deneme sınavlarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm genç kardeşlerimize başarılar diliyor, hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezinde üniversiteye hazırlık kursları ile sınava hazırlanan Darıcalı öğrencileri ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üniversiteye hazırlık kursları ile sınava hazırlanan Darıcalı öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık, “Her zaman söylüyorum gençler. En büyük destekçiniz bir belediye başkanı abiniz olarak ben ve ekibimizdir. Gençlerimizin hizmetinde olan üniversiteye hazırlık kurslarımızda üniversitelere giriş sınavına hazırlanan genç kardeşlerimiz için deneme sınavlarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm genç kardeşlerimize başarılar diliyor, hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.