GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık, hacıları ağırladı!

Darıca 17.11.2019 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık, hacıları ağırladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacıları yemekte ağırladı. Hacıları tebrik eden Başkan Bıyık, herkese kutsal topraklara gitmenin nasip olmasını diledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacılarla bir araya geldi. Daha önce hacdan dönen Darıcalıları teker teker evlerinde ziyaret eden Başkan Bıyık, bu kez Darıcalı hacıları yemekte ağırladı. Darıca Belediyesi Teras Kafe sosyal tesislerinde gerçekleşen ve Başkan Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, mahalle muhtarları, AK Parti mahalle başkanları ve Darıcalı hacılar ile aileleri katıldı. BIYIK HACILARI TEBRİK ETTİ Kuran tilaveti ile başlayan yemek programında Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç tarafından dua okundu. Ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, selamlama konuşması yaparak hacıları tebrik etti. Başkan Bıyık, “Bizler her birinizin evlerine konuk olduk ikramlarınızı tattık. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerle bir araya gelmekten, hanelerinize konuk olmaktan, sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Tekrar Allah ibadetlerinizi kabul etsin” dedi. ÇAKMAK VE YAMAN’DAN BİRLİK MESAJI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da hacıları tebrik ederek birlik beraberlik mesajları verdiler.  Ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Çakmak ve Yaman, Türkiye’nin güçlü olmasının tüm İslam dünyası için önemli olduğunu söyledi. Yemeğin ardından hacıları teker teker uğurlayan Başkan Bıyık ve protokol, hacılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacıları yemekte ağırladı. Hacıları tebrik eden Başkan Bıyık, herkese kutsal topraklara gitmenin nasip olmasını diledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kutsal topraklara giderek hac vazifelerini yerine getiren Darıcalı hacılarla bir araya geldi. Daha önce hacdan dönen Darıcalıları teker teker evlerinde ziyaret eden Başkan Bıyık, bu kez Darıcalı hacıları yemekte ağırladı. Darıca Belediyesi Teras Kafe sosyal tesislerinde gerçekleşen ve Başkan Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, mahalle muhtarları, AK Parti mahalle başkanları ve Darıcalı hacılar ile aileleri katıldı.

BIYIK HACILARI TEBRİK ETTİ

Kuran tilaveti ile başlayan yemek programında Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç tarafından dua okundu. Ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, selamlama konuşması yaparak hacıları tebrik etti. Başkan Bıyık, “Bizler her birinizin evlerine konuk olduk ikramlarınızı tattık. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerle bir araya gelmekten, hanelerinize konuk olmaktan, sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Tekrar Allah ibadetlerinizi kabul etsin” dedi.

ÇAKMAK VE YAMAN’DAN BİRLİK MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da hacıları tebrik ederek birlik beraberlik mesajları verdiler.  Ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Çakmak ve Yaman, Türkiye’nin güçlü olmasının tüm İslam dünyası için önemli olduğunu söyledi. Yemeğin ardından hacıları teker teker uğurlayan Başkan Bıyık ve protokol, hacılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.