Başkan Bıyık, sözünü tuttu!

Spor 03.07.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Bıyık, sözünü tuttu!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimlerinden önce ziyaret ettiği engelli ailesine söz verdiği engelli aracı seçimden sonra teslim ederek sözünü tuttu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim sürecindeki çalışma temposunu seçimden sonra da devam ettiriyor. Seçim döneminde sürekli vatandaşlarla iç içe olan ve yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, seçimden sonra da vatandaşları ziyaret ederek taleplerini ve sorunlarını dinliyor. Darıcalıları seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da yalnız bırakmayan İlçe Başkanı Bıyık, örnek bir duruş sergiliyor. SEÇİMDEN ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ Darıca’da seçimden önce ziyaret ettiği engelli vatandaşa tekerlekli sandalye sözü veren İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından bu sözü yerine getirdi. Seçimden iki gün önce ev ziyaretinde kendisinden engelli aracı isteyen vatandaşa söz veren İlçe Başkanı Bıyık, sözünü unutmadı ve seçimden bir hafta sonra o vatandaşı yine evinde ziyaret ederek engelli aracını takdim etti. Çok istediği aracına kavuşan engelli vatandaş ise hediye karşısında duygulanarak seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada kendisini unutmayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimlerinden önce ziyaret ettiği engelli ailesine söz verdiği engelli aracı seçimden sonra teslim ederek sözünü tuttu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim sürecindeki çalışma temposunu seçimden sonra da devam ettiriyor. Seçim döneminde sürekli vatandaşlarla iç içe olan ve yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, seçimden sonra da vatandaşları ziyaret ederek taleplerini ve sorunlarını dinliyor. Darıcalıları seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da yalnız bırakmayan İlçe Başkanı Bıyık, örnek bir duruş sergiliyor.

SEÇİMDEN ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

Darıca’da seçimden önce ziyaret ettiği engelli vatandaşa tekerlekli sandalye sözü veren İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından bu sözü yerine getirdi. Seçimden iki gün önce ev ziyaretinde kendisinden engelli aracı isteyen vatandaşa söz veren İlçe Başkanı Bıyık, sözünü unutmadı ve seçimden bir hafta sonra o vatandaşı yine evinde ziyaret ederek engelli aracını takdim etti. Çok istediği aracına kavuşan engelli vatandaş ise hediye karşısında duygulanarak seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada kendisini unutmayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.