Başkan Bıyık’tan çocuklara ödül!

Darıca 03.02.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan çocuklara ödül!

Diyanet İşleri Başkanlığının organize etmiş olduğu “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerin ödüllerini Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün başlayacak olan ikinci eğitim-öğretim dönemi öncesinde Diyanet İşleri Başkanlığının organize etmiş olduğu “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerin ödüllerini taktim etti. BAŞKAN BIYIK ÇOCUKLARLA İÇİÇE Ara tatil ardından bugün ülke genelinde okullarda ikinci eğitim-öğretim yılı ders zili çalacak. 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak. İkinci ara tatil 6-10 Nisan 2020 arasında yaşanacak. 13 Nisan 2020’de ikinci dönem başlayacak. 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün başlayacak olan ikinci eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilerle camide buluştu. EVLATLARIMIZI GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM Diyanet İşleri Başkanlığının organize ettiği “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerle bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilere hem okul dönemi için başarı dilerken hem de onlara ödüllerini dağıttı. Başkan Bıyık, “Vatanını seven, dinini bilen ve Allah’ın emirleri doğrultusunda yaşayan nesil için çalışmalarına devam eden camii yönetimine teşekkür ediyor, her bir evladımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının organize etmiş olduğu “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerin ödüllerini Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün başlayacak olan ikinci eğitim-öğretim dönemi öncesinde Diyanet İşleri Başkanlığının organize etmiş olduğu “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerin ödüllerini taktim etti.

BAŞKAN BIYIK ÇOCUKLARLA İÇİÇE

Ara tatil ardından bugün ülke genelinde okullarda ikinci eğitim-öğretim yılı ders zili çalacak. 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak. İkinci ara tatil 6-10 Nisan 2020 arasında yaşanacak. 13 Nisan 2020’de ikinci dönem başlayacak. 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatili başlayacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün başlayacak olan ikinci eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilerle camide buluştu.

EVLATLARIMIZI GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Diyanet İşleri Başkanlığının organize ettiği “Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz” projesi kapsamında camiye gelen öğrencilerle bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilere hem okul dönemi için başarı dilerken hem de onlara ödüllerini dağıttı. Başkan Bıyık, “Vatanını seven, dinini bilen ve Allah’ın emirleri doğrultusunda yaşayan nesil için çalışmalarına devam eden camii yönetimine teşekkür ediyor, her bir evladımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.