19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık’tan öğrencilere destek sözü!

Darıca 09.09.2020 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan öğrencilere destek sözü!

Üniversite sınav sonuçları açıldıktan sonra okulların ve öğrencilerin heyecanları yerini gurura bıraktı. Darıca Uğur Anadolu Lisesi ve Darıca Uğur Kurs öğrencileri 8 tıp fakültesi, 7 diş hekimliği ve eczacılık, 32 mühendislik ve mimarlık, 5 hukuk, 7 pdr, 24 öğretmenlik, 38 iktisat ve işletme, 60 diğer fakülteler olmak üzere 181 öğrenciyi Türkiye’nin farklı üniversitelerine yerleştirerek haklı bir gururu yaşadılar. Darıca Uğur Okulları yöneticileri başarılı öğrencilerini Sancaktepe Sosyal Tesislerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la kahvaltıda buluşturdu. 52 mezun veren Uğur Anadolu Lisesi iki öğrenci hariç tercih yapan öğrencilerinin tamamını bir fakülteye yerleştirme başarısını gösterdi. Okul Müdürü İrfan Yılmaz “Anadolu Lisesi olarak verdiğimiz ilk mezunlarımızın göstermiş oldukları bu başarı bizleri çok sevindirdi. Bundan sonrada aynı azim ve başarı odaklı çalışma prensiplerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Başarıda en büyük paya sahip öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Uğur Kurs Müdürü Özkan Cengiz ve Uğur Okulları ve Uğur Kurs Kurucusu Kenan Demirci’de bu başarının tesadüf olmadığını planlı ve sürekli bir akademik çalışmanın ancak başarıya dönüşeceğini ifade ederek öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler. BAŞKAN BIYIK, “ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrenci ve okul yöneticilerini kutlayarak öğrencilerle sohbet etti. Başkan Bıyık, “Hiçbir emeğin karşılıksız kalmadığını bu gün burada da görüyoruz. Başarı merdivenlerini tek tek çıkarak 12 yıllık maratonun sonunda başardınız hepinizi tebrik ediyorum. Darıca Belediyesi olarak hep eğitim kurumlarımıza ve öğrencilerimize destek olduk. Bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Kahvaltının sonunda İrfan Yılmaz katılımlarından dolayı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Çekilen hatıra fotoğraflardan sonra öğrenciler evlerine uğurlandı.

Üniversite sınav sonuçları açıldıktan sonra okulların ve öğrencilerin heyecanları yerini gurura bıraktı. Darıca Uğur Anadolu Lisesi ve Darıca Uğur Kurs öğrencileri 8 tıp fakültesi, 7 diş hekimliği ve eczacılık, 32 mühendislik ve mimarlık, 5 hukuk, 7 pdr, 24 öğretmenlik, 38 iktisat ve işletme, 60 diğer fakülteler olmak üzere 181 öğrenciyi Türkiye’nin farklı üniversitelerine yerleştirerek haklı bir gururu yaşadılar.

Darıca Uğur Okulları yöneticileri başarılı öğrencilerini Sancaktepe Sosyal Tesislerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la kahvaltıda buluşturdu. 52 mezun veren Uğur Anadolu Lisesi iki öğrenci hariç tercih yapan öğrencilerinin tamamını bir fakülteye yerleştirme başarısını gösterdi. Okul Müdürü İrfan Yılmaz “Anadolu Lisesi olarak verdiğimiz ilk mezunlarımızın göstermiş oldukları bu başarı bizleri çok sevindirdi. Bundan sonrada aynı azim ve başarı odaklı çalışma prensiplerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Başarıda en büyük paya sahip öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Uğur Kurs Müdürü Özkan Cengiz ve Uğur Okulları ve Uğur Kurs Kurucusu Kenan Demirci’de bu başarının tesadüf olmadığını planlı ve sürekli bir akademik çalışmanın ancak başarıya dönüşeceğini ifade ederek öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler.

BAŞKAN BIYIK, “ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrenci ve okul yöneticilerini kutlayarak öğrencilerle sohbet etti. Başkan Bıyık, “Hiçbir emeğin karşılıksız kalmadığını bu gün burada da görüyoruz. Başarı merdivenlerini tek tek çıkarak 12 yıllık maratonun sonunda başardınız hepinizi tebrik ediyorum. Darıca Belediyesi olarak hep eğitim kurumlarımıza ve öğrencilerimize destek olduk. Bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Kahvaltının sonunda İrfan Yılmaz katılımlarından dolayı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Çekilen hatıra fotoğraflardan sonra öğrenciler evlerine uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.