Başkan Bıyık’tan Oğuz’a Ziyaret!

Darıca 18.09.2018 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Bıyık’tan Oğuz’a Ziyaret!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti.

Eğitim için bir araya gelen ikili yeni dönem ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Eğitimin her geçen gün daha iyiye gitmesini istediğini belirten Oğuz “Yeni eğitim- öğretim yılına girmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin her geçen gün yüksek eğitim kalitesi ile buluşarak donanımlı alanlarda eğitim öğretim görmesini sağlıyoruz. Darıca’da yaptığımız çalışmalarımız ile öğretmenlerimizi de geliştirerek öğrencilerimize daha iyi eğitimler veriyoruz. Belediyemizle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarımızla da yaz tatilinde okullarımızdaki eksiklikleri giderdik. ÖĞRENCİLERİMİZİ DİNLİYORUZ Yenilikçi etkin öğretmen anketimiz ile öğretmenlerimiz bizden ne istiyor bunları tek tek öğrendik. Daha sonra harekete geçerek öğretmenlerimize seminerler ve eğitimler verdik. Darıca Kocaeli’ne örnek olacak bir ilçe haline gelecek. Öğrencilerimize de okullarında ziyaretler gerçekleştirerek eğitimi yerinde inceliyoruz. Öğrencilerimizin sorun ve taleplerini dinliyor, onların okulu sevmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.” diyerek AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   SEDA ATAKİŞİ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti.

Eğitim için bir araya gelen ikili yeni dönem ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Eğitimin her geçen gün daha iyiye gitmesini istediğini belirten Oğuz “Yeni eğitim- öğretim yılına girmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin her geçen gün yüksek eğitim kalitesi ile buluşarak donanımlı alanlarda eğitim öğretim görmesini sağlıyoruz. Darıca’da yaptığımız çalışmalarımız ile öğretmenlerimizi de geliştirerek öğrencilerimize daha iyi eğitimler veriyoruz. Belediyemizle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarımızla da yaz tatilinde okullarımızdaki eksiklikleri giderdik.

ÖĞRENCİLERİMİZİ DİNLİYORUZ

Yenilikçi etkin öğretmen anketimiz ile öğretmenlerimiz bizden ne istiyor bunları tek tek öğrendik. Daha sonra harekete geçerek öğretmenlerimize seminerler ve eğitimler verdik. Darıca Kocaeli’ne örnek olacak bir ilçe haline gelecek. Öğrencilerimize de okullarında ziyaretler gerçekleştirerek eğitimi yerinde inceliyoruz. Öğrencilerimizin sorun ve taleplerini dinliyor, onların okulu sevmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.” diyerek AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.