19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık’tan Sağlık çalışanlarına jest!

Darıca 24.03.2020 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan Sağlık çalışanlarına jest!

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs’le mücadele kapsamında önemli bir görev düşen sağlık çalışanlarına destek çığ gibi artarken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta sağlık çalışanlarını unutmadı. Koronavirüs’ün ülkemizde görünmesinin ardından büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarına tüm Türkiye’den önemli oranda destek gelirken, Darıca Farabi Hastanesi’nde de yoğun bir şekilde gece gündüz çalışan sağlık personelini unutmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışanlara teşekkür ederek, güzel bir jest yapıp içerisinde çeşitli gıda ürünleri ile sağlık ekipmanlarının bulunduğu paketi sağlık çalışanlarına dağıttı. PERSONELDEN BIYIK’A TEŞEKKÜR Başkan Bıyık’ın güzel jestine karşılık sosyal medyadan Bıyık’a teşekkür eden Darıca Farabi Hastanesi personeli yaptıkları açıklama da “Darıca Belediye başkanımız Muzaffer Bıyık tan sağlık çalışanlarına çeşitli gıda ve sağlık ekipmanları desteği sağlandı.Teşekürler kıymetli başkanım Allah tez zamanda bu buhranlı günleri el birliğiyle atlatırız..”dediler.  

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs’le mücadele kapsamında önemli bir görev düşen sağlık çalışanlarına destek çığ gibi artarken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta sağlık çalışanlarını unutmadı.

Koronavirüs’ün ülkemizde görünmesinin ardından büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarına tüm Türkiye’den önemli oranda destek gelirken, Darıca Farabi Hastanesi’nde de yoğun bir şekilde gece gündüz çalışan sağlık personelini unutmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışanlara teşekkür ederek, güzel bir jest yapıp içerisinde çeşitli gıda ürünleri ile sağlık ekipmanlarının bulunduğu paketi sağlık çalışanlarına dağıttı.

PERSONELDEN BIYIK’A TEŞEKKÜR

Başkan Bıyık’ın güzel jestine karşılık sosyal medyadan Bıyık’a teşekkür eden Darıca Farabi Hastanesi personeli yaptıkları açıklama da “Darıca Belediye başkanımız Muzaffer Bıyık tan sağlık çalışanlarına çeşitli gıda ve sağlık ekipmanları desteği sağlandı.Teşekürler kıymetli başkanım Allah tez zamanda bu buhranlı günleri el birliğiyle atlatırız..”dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.