19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık vatandaşın içinde

Darıca 06.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık vatandaşın içinde

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gün boyu vatandaşlarla iç içe olarak hasbihal etti. Darıcalı vatandaşların dertlerine ortak olan Başkan Bıyık, amacının mutlu bir Darıca inşa etmek olduğunu söyledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zamanının büyük bir bölümünü vatandaşların sorunlarına ve taleplerine ayırıyor. Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Muzaffer Bıyık, amaçlarının vatandaşın mutluluğu, ferahı ve huzuru için çalışmak olduğunu ifade etti. Darıcalıarın dertlerini kendi derdi olarak gördüğünü belirten Başkan Bıyık, sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. HAFTA SONU YOĞUN MESAİ Hafta sonu tatil olmasına rağmen vaktinin neredeyse tamamını Darıcalı vatandaşlara ayıran Başkan Muzaffer Bıyık, gerek yöre dernekleri gerekse de mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kars Benliahmet Köyü Derneği, Diyarbakırlılar Derneği ve Kars Digor Başköy Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bıyık, Darıca’da bulunan Cemevi’ni de ziyaret ederek canlarla bir araya geldi. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, sorunları ve talepleri dinlerken yapılan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.     EV VE İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ Vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, hasta ve hasta yakınlarını da evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinliyor. Ev ziyaretlerinin yanı sıra esnafları da unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle gezilerinde esnafları da ziyaret ederek taleplerini dinleyip notlar alıyor. Hafta sonu açılışları gerçekleşen yeni işyerlerini de ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, açılış kurdelesini kesip hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık, ayrıca askere giden Darıcalı gençleri de yalnız bırakmayarak aileleriyle birlikte gençleri asker ocağına uğurladı. Darıcalı vatandaşlar da kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyk’a teşekkür ettiler.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gün boyu vatandaşlarla iç içe olarak hasbihal etti. Darıcalı vatandaşların dertlerine ortak olan Başkan Bıyık, amacının mutlu bir Darıca inşa etmek olduğunu söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zamanının büyük bir bölümünü vatandaşların sorunlarına ve taleplerine ayırıyor. Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Muzaffer Bıyık, amaçlarının vatandaşın mutluluğu, ferahı ve huzuru için çalışmak olduğunu ifade etti. Darıcalıarın dertlerini kendi derdi olarak gördüğünü belirten Başkan Bıyık, sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

HAFTA SONU YOĞUN MESAİ

Hafta sonu tatil olmasına rağmen vaktinin neredeyse tamamını Darıcalı vatandaşlara ayıran Başkan Muzaffer Bıyık, gerek yöre dernekleri gerekse de mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kars Benliahmet Köyü Derneği, Diyarbakırlılar Derneği ve Kars Digor Başköy Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bıyık, Darıca’da bulunan Cemevi’ni de ziyaret ederek canlarla bir araya geldi. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, sorunları ve talepleri dinlerken yapılan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.

 

 

EV VE İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, hasta ve hasta yakınlarını da evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinliyor. Ev ziyaretlerinin yanı sıra esnafları da unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle gezilerinde esnafları da ziyaret ederek taleplerini dinleyip notlar alıyor. Hafta sonu açılışları gerçekleşen yeni işyerlerini de ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, açılış kurdelesini kesip hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık, ayrıca askere giden Darıcalı gençleri de yalnız bırakmayarak aileleriyle birlikte gençleri asker ocağına uğurladı. Darıcalı vatandaşlar da kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyk’a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.