Başkan Büyükgöz’den AK Çayırova’ya ziyaret

Çayırova 30.09.2020 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz’den AK Çayırova’ya ziyaret

AK Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Çayırova 6. Olağan Kongresi’yle İlçe Başkanı seçilen Servet Günay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Teşkilat çalışmaları ve ülke gündemi hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz “AK Parti Çayırova’da ilçe başkanı seçilen Servet Günay’a ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti teşkilatı olarak her zaman birlik içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Şahsi menfaatlerden uzak, vatandaşa hizmet için yürüttüğümüz görevimizi tüm teşkilat üyelerimizle beraber ifa edeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımızın açtığı kutlu yolda ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hareket eden neferleriz” ifadeleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

AK Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Çayırova 6. Olağan Kongresi’yle İlçe Başkanı seçilen Servet Günay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Teşkilat çalışmaları ve ülke gündemi hakkında sohbet ve istişare edildi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükgöz “AK Parti Çayırova’da ilçe başkanı seçilen Servet Günay’a ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti teşkilatı olarak her zaman birlik içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Şahsi menfaatlerden uzak, vatandaşa hizmet için yürüttüğümüz görevimizi tüm teşkilat üyelerimizle beraber ifa edeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımızın açtığı kutlu yolda ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hareket eden neferleriz” ifadeleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.